Savršena formula za prirodnu njegu problematične kože ZEOTEX DERM

Krema kombinira dva potpuno prirodna sastojka, zeolit i elementarno srebro, koji sinergijom djelovanja donose revoluciju u njezi problematične kože. Krema je BEZ parabena, kortikosteroida i štetnih konzervansa i od kada je na našem tržištu ne prestaje oduševljavati s rezultatima koje postiže! Otkrijte privilegije i benefite korištenja i zašto je baš ova krema savršen dodatak svakoj kozmetičkoj torbici.
 ZEOTEX DERM

U današnjem svijetu sve su češći kožni problemi koji nisu samo estetski problem, oni sežu puno dublje. U moru proizvoda koji nam se nude, teško je prepoznati onaj koji je siguran za nas. Štoviše, ubrzan način života često nam ne dopušta da proučimo baš svaki sastojak, no u jedno smo sigurni – u prirodu se uvijek možemo pouzdati.

Upoznajte ZEOTEX DERM kremu, 100% prirodnu krema za odrasle i djecu koja se bazira na dva revolucionarna sastojka – dva skincare heroja.

image
ZEOTEX DERM

Zeolit je poznat kao „čarobni“ detox mineral koji svojim mikro česticama čisti kožu od raznih toksina i površinskih nečistoća te nas tako oslobađa od štetnih tvari, a pritom regenerira i revitalizira kožu. Uz to, u stanice unosi kisik, kalcij, kalij, magnezij i druge esencijalne minerale. Samim time, sudjeluje u pomlađivanju kože, smirivanju alergijskih reakcija, kožnih problema, a heroj je i u borbi protiv akna uklanjajući svakodnevne „neprijatelje“ s površine kože.

image
ZEOTEX DERM

Elementarno srebro, postiže izvanredne rezultate u njezi kože, čak i u vrlo malim dozama. Provedena dugogodišnja istraživanja (Bio-GATE AG) dokazala su da djeluje antimikrobno na površini kože te da uspješno štiti kožu stvarajući zaštitni plašt koji regulira i stabilizira kožnu mikrofloru, uklanjajući neželjene mikroorganizme. Tanki, obrambeni sloj osigurava optimalan balans hranjivih tvari naše kože, a istaknutim protuupalnim djelovanjem učinkovito pomaže kod problematične kože. Microsilver je spužvaste strukture i upija sve najbolje, hranjive tvari u našu kožu, a dokazano podržava i specifične tretmane dermatitisa, seboreje, psorijaze, akni.

image
ZEOTEX DERM

ZEOTEX DERM donosi pravo osvježenje u skincare područje, krema je potpuno prirodna i sigurna, a njezino snažno djelovanje je trojako – protiv bakterija, gljivica i virusa. Namijenjena je za njegu problematične i osjetljive kože, sklone atopiji, no blagotvorna je za baš svaki tip kože jer podupire proces regeneracije i hidratacije kože. ZEOTEX DERM kremu možete kupiti na webshopu zeotex.hr, a od nedavno je dostupna u DM prodavaonicama diljem Hrvatske.

Kažu da koža sve pamti, priuštite joj da pamti najbolje uz ZEOTEX DERM!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:15