Zimska idila u jednom od najposebnijih obiteljskih hotela u Europi

Otkrijte čarobni Južni Tirol u Italiji i Falkensteiner Family Resort Lido - sa svojim jedinstvenim konceptom atrakcija za cijelu obitelj i arhitekturom koja oduzima dah postavlja nove standarde obiteljskog odmora!

promo

Savršeno mjesto za obiteljski zimski odmor! Zbog apsolutno jedinstvenog koncepta i vrhunske usluge Falkensteiner Family Resort Lido u južnotirolskoj dolini Val Pusteria prozvali su trendseterom među obiteljskim hotelima u Europi. Na interaktivnom krovu - Rooftop Sky Adventure Parku - možete skijati i klizati tijekom cijele godine, igrati nogomet, košarku i odbojku, utrkivati ​​se u bobby carsima, uživati u Valo Jumpu - svijetu trampolina i još toliko toga. Samo nebo je granica!

image

promo

Blizina najpoznatijeg talijanskog skijališta Kronplatz, s izravnom vezom vlakom od hotela do ski liftova; arhitektura koja oduzima dah; sadržaji od kojih će vašoj djeci (i vama) oči sjajiti od sreće…, ovdje je baš sve podređeno vrhunskom obiteljskom odmoru i zabavi.

image

promo

Vodeni svijet za uživanje

Falkensteiner Family Resort Lido ima i impresivan Vodeni svijet s najvećim toboganom na zatvorenom u ovoj regiji, veličine oko 120 metara, velikim grijanim vanjskim bazenom, SPA zonom za odrasle na čak 2.800m² s odličnim svijetom sauna. Prostrane obiteljske sobe decentnog premium dizajna imaju poseban prostor za djecu, a poseban za roditelje, kako bi se svakom članu obitelji osigurala maksimalna udobnost. Najmlađi će obožavati Falkynest – slatki kutak, gnijezdo za mališane.

Kako bi roditeljima pružili bezbrižan odmor, tu su specijalizirani animatori puni ljubavi i profesionalne brige o djeci. Učenje kroz zabavu i avantura su zagarantirani.

image

promo

Nešto posebno za gurmane

Zamamne tjestenine, najfinija pizza i omiljeni talijanski gelato samo su mali dio bogatog gastronomskog koncepta ”12 farmi” koji donosi kuhanje uživo, uvijek svježe pripremljena jela te vlastitu proizvodnju tjestenine i kolača. Održivost ovdje igra veliku ulogu, pa se pažnja posvećuje lokalnim, sezonskim proizvodima, koji dolaze s posebno odabranih obiteljskih farmi.

image

promo

Kratki vikend izlet ili zimski godišnji odmor - Falkensteiner Family Resort Lido sretno je mjesto s kojeg ćete se vratiti s mnogo čarobnih obiteljskih trenutaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. lipanj 2024 09:49