UMRO UNUTAR 6 SATI

Monstruozni babysitteri ubili 9-mjesečnog dječačića: Ubrizgali mu heroin i kokain u ruke i stopala!

Sanchez-Rivera i dalje je u zatvoru dok čeka suđenje, dok je Santana-Berrios, koja je sama majka dvoje djece, uvjetno puštena uz jamčevinu od 150.000 dolara
 Facebook

Oscar Sanchez-Rivera (24) i njegova djevojka Viameri Santana-Berrios (27) iz Philadelphije optuženi su za okrutno ubojstvo devetomjesečnog dječačića Miltona Rojasa, u kojeg su ubrizgali toliko heroina i kokaina da je preminuo unutar šest sati, u srpnju 2011.

Autopsijom je na Miltonovim rukama i stopalima pronađeno osam uboda igle, a u želucu su mu pronađeni još uvijek nerazgrađen kokain i heorin. Količinski, u njemu se nalazilo toliko droge da ga je tužiteljstvo usporedilo s 'mazgom' za transport droge , tj. osobom koja drogu krijumčari u svom tijelu.

Par je dječačića čuvao, a u njihovoj brizi ostavila ga je majka Iris Rojas. Njihova obrana na uvodnom je saslušanju tvrdila da ga je ona drogirala te da je Milton preminuo u snu, ubrzo nakon što je počeo hrkati. Međutim, tužiteljstvo je pokazalo da je Milton umro u roku od šest sati otkad je primio smrtonosnu dozu droge, a s obzirom da se u trenutku smrti sa svojim babysitterima nalazio već 39 sati, nije bilo moguće da to učini majka.

Medicinski tehničar koji je prvi stigao u Miltonovu kuću zgranuo se kad je na njemu ugledao tragove igle na venama, a patolozi su nakon obdukcije izjavili da nikada prije veća količina droge nije pronađena u djetetu.

Sanchez-Rivera i dalje je u zatvoru dok čeka suđenje, dok je Santana-Berrios, koja je sama majka dvoje djece, uvjetno puštena uz jamčevinu od 150.000 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:27