NAPRAVIO KAOS

OSUĐEN ZBOG DIVLJANJA U HOTELU Mladić (20) stavio vatrogasni aparat između nogu i masturbirao

Na suđenju zbog remećenja javnog reda i mira za koje je optužen Joseph Small (20) iz Engleske moglo se čuti svašta. On je kao gost hotela Premier Inn u središtu Londona napravio pravi kaos.

Kada je izašao iz spremišta na hodnik gol u rukama je držao samo aparat za gašenje požara čiju je cijev stavio između noga te je počeo masturbirati. Prije nego što se pojavio zaštitar koji ga je ispratio do recepcije Small je urinirao po tepihu.

Osim toga, poludjeli mladić je izvrijeđao jednog radnika hotela, inače bangladeškog podrijetla, govoreći mu 'ovu zemlju je preuzela al-Qa'ida, vrati se u Pakistan'.

Small je još jednom urinirao u predvorju hotela i to pred turistima vičući: 'dolazim iz Scheffielda u Engleskoj'.

Ukupna šteta koju je napravio iznosila je 450 funti, tj. oko 4000 kuna.

Tijekom suđenja Small je priznao da je tijekom boravka u hotelu napravio materijalnu štetu, vrijeđao ljude na rasnoj osnovi te se ponašao nemoralno.

Osim što je povrijedio radnika u hotelu, na rasnoj osnovi je izvrijeđao i dva policajca koja su stigla po njega.

- Radnik po imenu Hassan vidio je preko nadzorne kamere golog muškarca u hodniku hotela. S ručnikom u ruci je otišao do njega te ga je ispratio do recepcije. Nakon toga je pogledao snimku na kojoj je vidio optuženoga kako izlazi ormara za pohranu. Bio je gol te je urinirao po vratima lifta. Osim toga na snimci se vidi kako namješta cijev od aparata za gašenje vatre te masturbira u isto vrijeme. Nakon toga je Hassan pozvao policiju - ispričala je tužiteljica Izolda Switala-Gribbin.

Inače, poludjeli mladić je doputovao iz Scheffielda u London kako bi sklopio ugovor o kupovini automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 13:33