ŠOKIRAO SE

Alen Vitasović priredio iznenađenje kolegi sa scene, ovaj ostao preneražen: ‘Kega vraga ti tu delaš?‘

Alen je svojim spontanim gestom iznenadio i razveselio Livija, koji je u ponedjeljak navečer nastupao u Puli

Alen Vitasović

 Srecko Niketic/Cropix

Kega vraga ti tu delaš? - upitao je preneraženi Livio Morosin svog starog prijatelja Alena Vitasovića koji se tijekom njegovog nastupa, što se zbio u ponedjeljak na pulskom Kaštelu, neočekivano našao na pozornici.

- To je bila baš slučajnost. Prolazio sam kraj Kaštela, jer tamo blizu živim sa ženom i čuo da netko pjeva. Povirio sam i ugledao Livija, pa sam pomislio: ‘Ajde da mu malo pomognem i iznenadim ga‘ - kaže Alen koji je svojim spontanim gestom iznenadio i razveselio Livija, koji je u ponedjeljak navečer u Puli nastupao u sklopu programa ‘Kantautori u Kaštelima‘ što ga organizira Elis Lovrić. Brzo se snašao i skupa s Alenom, na oduševljenje publike, otpjevao ‘Po ud mene‘ i ‘Samo Bog te moga učinit‘. Je li to najava neke buduće glazbene suradnje koja bi se lijepo poklopila s tridesetom godišnjicom početka njihovog glazbenog rada i njihovog prvog hit singla ‘Ja ne morem bez nje‘?

- Mi vam nismo od ljudi koji kalkuliraju, zbrajaju godine, gledaju kako bi se medijski probili radi nekakvih obljetnica. Da, točno je da je trideset let prošlo od ‘Ne morem bez nje‘, ali nećemo sada iz tog raditi nekakav cirkus. Ono što je nama važno je da smo mi ostali prijatelji. Baš smo si dobri. Povremeno se čujemo, nađemo, popijemo piće, a povremeno i surađujemo. Livio često govori da će napisati pjesmu za mene, ja ga pitam: ‘Kad ćeš više?‘. Šalim se. Ja sam sad u fazi dovršavanja svog novog albuma koji će izaći krajem godine i koji će se zvati ‘Feniks‘. Imao sam ljeto prepuno sjajnih koncerata. Sada završavam album, djeca su mi odrasla, lijepo mi je sa ženom. Ponosan sam na ono što sam u glazbi dosad napravio. Guštam. Ako se tom guštu pridruži još i neka nova lijepa Livijeva pjesma, bit će mi drago - kaže Alen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:33