‘DUJE‘ NA GRIPAMA

Ana Gruica pozirala u restoranu Marka Livaje u Splitu, snimila i Iris Livaju dok radi: ‘Sve je isto, a ništa isto nije‘

Ana Gruica Uglešić je kao prava prijateljica došla podržati novi projekt svojih prijatelja

Ana Gruica Uglešić i restoran Duje Marka i Iris Livaje

 Instagram/Ana Gruica Uglešić/

Glumica Ana Gruica Uglešić (40) posjetila je restoran ‘Duje‘ u Splitu kojeg su ovog vikenda otvorili Hajdukov napadač Marko Livaja (30) i njegova supruga Iris (43).

Gruica je kao prava prijateljica došla podržati novi projekt svojih prijatelja te je snimila nekoliko videa i podijelila ih sa svojim pratiteljima na Instagramu.

image

Restoran ‘Duje‘ Marka i Iris Livaje

Instagram/ana Gruica Uglešić/
image

Restoran ‘Duje‘ Marka i Iris Livaje

Instagram/ana Gruica Uglešić/

Pokazala je hodnik koji vodi do restorana, kao i izvrsnu ponudu vina, a cijeli restoran uređen je u modernom stilu. Na njezinim video snimkama može se vidjeti Iris Livaju u ležernom izdanju, pa tako u trapericama i bijeloj majici s osobljem restorana dogovara završne finese. Prije obitelji Livaja restoran na Gripama vodio je Mario Matijašević.

image

Iris Livaja

Instagram/ana Gruica Uglešić/
image

Iris Livaja

Instagram/ana Gruica Uglešić/

Gruica je podijelila i fotografiju na kojoj pozira na stepenicama u sklopu restorana, a svojim je pratiteljima ispričala kako je često nedjeljom odlazila u isti restoran.

"Jučer je restoran Duje ponovno otvorio vrata nakon preuređenja. Osoblje isto, hrana ista, ali bolje skuhana, interijer cijeli u novom ruhu, ali starog rasporeda, svijetlo, otvoreno, a cijene ostale iste… Sve je isto, a ništa isto nije", napisala je glumica.

Iris Livaja i Ana Gruica znaju se još od ranih manekenskih dana, a ovog su ljeta zajedno snimile modnu kampanju domaćeg brenda Delight.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:44