‘ALOOO, MACI‘

Asti prizora! Atmosfera je poprilično ‘uskuhala‘ kad se Ivan Pažanin pojavio u kupaćim gaćicama u plićaku

U svojim morskim avanturama ima vjernu pratnju - malenog jazavčara Pjera koji također uživa u kupanju

Ivan Pažanin

 Instagram/Ivan Pažanin

Poznati splitski chef Ivan Pažanin otvorio je ljetnu sezonu i zadovoljno pozirao u kupaćim gaćama na zadovoljstvo brojnih fanova, prije svega očaranih pratiteljica. Fotografijom iz plićaka pohvalio se na svom Instagram profilu, a u opisu je napisao: "Najbolje stvari u životu su besplatne."

U crno-bijelim kupaćim gaćama i s čašom pića u ruci Pažanin je pozirao u plićaku, a u prvom je planu njegov istetovirani torzo koji već godinama mami uzdahe fanova.

"Alooo, maci, gori sve", poručila mu je Gianna Apostolski u komentarima, a mnogi su mu i zapljeskali.

U svojim morskim avanturama ima vjernu pratnju - malenog jazavčara Pjera koji je u njegov život ušao prije gotovo dvije godine. Šarmantni kuhar koji je sudjelovao i u showu ‘Zvijezde pjevaju‘ na svom je Instagram storyju podijelio video u kojem Pjer uživa u morskom kupanju, a tu je i video u kojem ga njegova baka mazi po kosi dok raspravljaju kako ona najviše voli provoditi dane. Knjiga, karte, križaljke, kuhanje i povremeno peglanje najčešća su zanimacija ove simpatične gospođe, a u videu je otkrila da je Pažanin sve "naučio od babe, ali pasijans nije."

image

Ivan Pažanin s bakom

Instagram/Ivan Pažanin
image

Jazavčar Pjer

Instagram/Ivan Pažanin
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:28