DVORNIKOVI

'AWKWARD MOMENT' KAD NA FACEBOOKU POKLANJAŠ MOBITEL, A JAVI TI SE MAMA Danijela Dvornik komentarom oduševila fanove na Ellinom profilu

 Instagram

Ella i Danijela Dvornik često zabavljaju javnost duhovitim objavama o njihovom odnosu, no današnji Danijelin komentar nadmašio je sve dosadašnje i poveo raspravu na Facebook profilu Elle Dvornik kojeg prati 275,716 korisnika.

U svojoj želji da u suradnji s tvrtkom Honor Hrvatska nekome od svojih fanova pokloni mobitel, vjerojatno nije očekivala da će joj se javiti vlastita mama.

No, Danijelin komentar lajkan i komentiran više od 500 puta u trenutku objavljivanja ovog teksta, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se riješiti problem nepotizma u ovoj simpatičnoj priči.

Pozivajući se upravo na krvno srodstvo i godine, mama Danijela napisala je:

'Ja bih jedan...ja sam ti mater! Krv, tkivo, ja sam te rodila....koristim ovaj iphone 5, ništa ne vidim...starim i sebična sam Nemam robovlasnički ugovor s mobilnim operaterima pa ne mogu i ne želim kupovati na rate. I putujem sada i treba mi za fotke... Svi vi koji mislite da sam priviegirana kad se pokloni dijele, jer sam joj mama, shvatite da ste vi prvi, a ja zadnja na listi.'

U iščekivanju Elline odluke, pročitajte kako su ostali korisnici komentirali Danijelinu objavu.

https://www.facebook.com/elladvornik/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:43