JOŠ DVA TJEDNA

Baby Lasagna na prestižnoj anketi koja često predviđa pobjednike Eurosonga odnio uvjerljivu pobjedu!

OGAE svake godine organizira četiri neprofitna natjecanja kako bi promovirala glazbu s Eurovizije diljem svijeta

Baby Lasagna na prvoj probi

 /Sarah_louise_bennett_ebu

The Organisation Générale des Amateurs de l‘Eurovision (OGAE), zajednica obožavatelja Eurovizije, proglasili su hrvatskog predsjednika Baby Lasagnu s pjesmom Rim Tim Tagi Dim pobjednikom u ovogodišnjoj anketi. Ove godine u glasovanju je sudjelovalo čak 5760 osoba diljem Europe, a pobjeda Baby Lasagne bila je uvjerljiva.

Posebno je zanimljivo da je ta anketa često znala predviđati pobjednike Eurosonga. Upravo prošle godine je pobjednica OGAE ankete bila Loreen, koja je uistinu i odnijela pobjedu.

OGAE je međunarodna organizacija obožavatelja Eurosonga osnovana 1984. godine. Sastoji se od 42 kluba obožavatelja Eurosonga iz cijele Europe i šire. Hrvatska je ove godine dobila 356 bodova, a slijede je Italija i Švicarska.

image

Baby Lasagna na prvoj probi

/Corinne_cumming/ebu

Nakon što se objave sve predstavničke pjesme, članovi kluba glasaju za top 10 najboljih pjesama. Ove godine u glasovanju je sudjelovalo čak 5760 osoba diljem Europe. Inače, OGAE svake godine organizira četiri neprofitna natjecanja kako bi promovirala glazbu s Eurovizije diljem svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:39