EUROSONG DRAMA

Baby Lasagnu nakon finala pitali što misli o švicarskom pobjedniku: ‘Uz žiri...‘

O ukusu žirija nije želio raspredati, a svima u domovini je poručio: ‘Hvala do neba. Ispunili ste me velikom srećom i ponosom‘

Nemo

 Jessica Gow/Tt News Agency Via AFP

- Hrvatsku je žiri pokrao baš kao i lani Käärijä. Ako se pita narod, Hrvatska je pravi pobjednik! Uopće više nemam želju gledati Eurosong nikad više u životu. Ta manifestacija ne zaslužuje sjajne izvođače kao što je Baby Lasagna. EBU je opet krojio rezultate preko kontroliranih žirija i odbacivao ono što je javnost htjela...

Najbolja pjesma opet nije pobijedila na Euroviziji. Oporavi se brzo, Hrvatska, ti si prvak naših srca... Ne mogu vjerovati da sam Euroviziji dala drugu priliku s obzirom na ono što se prošle godine dogodilo s Finskom. Hrvatska je ove godine Finska, ukratko, pravi pobjednik - ovo je samo dio komentara razočaranih gledatelja Eurosonga nakon što je naš Baby Lasagna u velikom finalu završio na drugom mjestu, iako je dobio najviše glasova publike.

Nakon što se iz Malmö Arene u noći na nedjelju vratio u hotel, sam Baby Lasagna o ukusu žirija nije želio raspredati, ali iskoristio je priliku da se zahvali svima koji su navijali za njegovu pjesmu "Rim Tim Tagi Dim".

- Dragi ljudi, hvala do neba, hvala od srca. Ispunili ste me velikom srećom i ponosom. Čuo sam da je skoro cijela Hrvatska gledala naš nastup na Eurosongu - izjavio je pa otkrio i što misli o novom eurovizijskom pobjedniku, Švicarcu Nemu.

- Nemo je uz žiri imao i veliku podršku publike i to s razlogom. Pjesma mu je fantastična, mislim da je zaslužio pobjedu - zaključio je Baby Lasagna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 21:13