PODRŠKA OBITELJI

Baka Elle Dvornik na Facebooku oplela po Charlesu: ‘Dobro se udao i sad bi otpremninu‘

Oglasila se baka Elle Dvornik na objavi kojoj je tema sudski proces podjele bračne stečevine između Elle i Charlesa

Ella Dvornik, Žarka Kuljiš, Danijela Dvornik

 Instagram/Danijela Dvornik/

U kolovozu ove godine Ella Dvornik (32) objavila je da se rastaje od supruga, britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea (47), a jučer smo izvijestili o tome kako se u srpnju u zemljišnim knjigama kuće u Balama pojavila zabilješka da Charles tuži Ellu za udio u vlasništvu kuće jer je prema vlastovnici Ella jedina vlasnica.

„Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine, koji se kod ovog suda vodi između tužitelja Pearce Patrick Charles Peerless i tuženice Dvornik-Pearce Ella”, zabilježeno je u Zemljišnim knjigama od srpnja.

Imanje se sastoji od ukupne površine od 675 metara kvadratnih, od čega je kuća 124 metra kvadratna, a dvorište 551 metar kvadratni.

image

Charles Pearce i Ella Dvornik

Ante Cizmic/Cropix

Obitelj je uz Ellu

Žarka Kuljiš, majka Danijele Dvornik i Ellina baka, komentirala je na Facebook profilu jednog portala ispod objave vezane za rastavu svoje unuke i podjelu imovine.

„Trebaju tri macana da ga otjeraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati odvjetnika i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je što njegovo. Sve ove godine živi od njenih novaca, auto koji je izabrao ona mu plaća leasing”, napisala je u odgovoru na jedan komentar, piše 24 sata.

„Nije ni centa zaradio, živio je od njene love. Kuća je njena, ona je otplaćuje. Još bi on i da mu alimentaciju plaća”, napisala je Žarka dalje.

„Ako je netko mislio da je on poduzetnik, točno je, dobro se udao i sad bi otpremninu”, uz to je dodala da Charles živi u Hrvatskoj već 10 godina, a da ne zna ni riječ hrvatskog.

Od izvora bliskih obitelji 24 sata su dobili potvrdu da iza profila koji je napisao ove komentare uistinu stoji baka Elle Dvornik, a i da se cijela obitelj slaže s njome i podupire Ellu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 21:44