U SKLOPU TURNEJE

Beyonce nastupila u kostimu našeg cijenjenog dizajnera: ‘Nikada nisam mislio da ću to doživjeti, ovo mi mijenja život‘

Upravo je kreaciju Juraja Zigmana glazbena diva Beyonce odlučila odijenuti na posljednjem koncertu u sklopu Renaissance turneje

Beyonce nastupila u kostimu domaćeg dizajnera

 Profimedia/Instagram Juraj Zigman/

Domaći dizajner s međunarodnim uspjehom Juraj Zigman definitivno ima razloga za slavlje, a moguće da i nije oka sklopio tijekom noći zbog uzbuđenja. Barem mi ne bismo da nam se dogodilo ono što se dogodilo njemu.

Upravo je njegovu kreaciju glazbena diva Beyonce odlučila odijenuti na posljednjem koncertu u sklopu Renaissance turneje.

image

Beyonce nastupila u kostimu Juraja Zigmana

Screenshot Instagram/

"Nikada nisam mislio da ću ovo ikada napisati, toliko sam oduševljen činjenicom da je sama kraljica Beyonce nosila prilagođeni ZIGMANov look za #RenaissanceTour! Dugo se čekalo, više mjeseci napornog rada i zalaganja, ali krajnji rezultat je veći nego što sam očekivao!! Iznimno sam zahvalan @kjmoody i @vancegamble što su mi ukazali povjerenje da budem dio ovog kultnog showa koji mijenja život!! O moj Bože, Beyonce u Zigmanu, aaaaaa", napisao je na Instagramu i objavio video kostima u kojem je Beyonce nastupila.

"Najbolji", poručila mu je glumica Sementa Rajhard u komentarima.

"Nema dalje!", "Nisam neki Bey fan, ali svaka čast. Ovo je huge", "Čestitke, bravo", "Bravo, Zigi! Nebo ti (ni)je granica", "Zasluženo" - glasili su samo neki od komentara oduševljenih pratitelja na društvenim mrežama.

image

Beyonce nastupila u kostimu Juraja Zigmana

Screenshot Instagram/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 03:58