SVE JE ISPRIČALA

BOLESNIČKA ISPOVIJEST NIVES CELZIJUS 'Izgledala sam kao ispljuvak, natečena od sna i poluslinava tražila sam najmanje bolne poteze, jaukala sam...'

 Instagram

Nakon što je na Staru godinu završila u bolnici, Nives Celzijus puštena je kući o čemu je svoje obožavatelje obavijestila putem Instagrama.

Kako je objasnila u objavi, malo je anemična, no zahvaljujući divnim stručnjacima koji su se pobrinuli za nju, skoro je kao nova.

- I tako, izašla ja iz bolnice i ponovo sam šarmantna i slatka. Zovu me moji i provjeravaju kako je prošlo, raspituju se o bolničkoj hrani, bolovima, dosadi, bolničkom dočeku Nove godine, a ponajviše gastroskopiji. Raspituju se i što mi je najteže palo, puni žaljenja što sam morala prolaziti kroz tako neugodan pregled. Ja si mislim, ma kakva neugodna gastroskopija. Neugodnost je kad ti ujutro dolazi vizita i budi te iz sna, a ti se prvo nekoliko minuta dižeš iz potrbušnog položaja, tražeći najmanje bolne poteze, popraćene jaukom. Onako još natečena od sna i poluslinava, ugledaš njega (mlade i slatke doktore treba strogo zabraniti) i bespomoćno gladiš pramenove masne kose, pokušavajući izvesti nešto naizgled frizuri - našalila se Nives na svoj račun i dodala:

- Polako shvaćaš da nema potrebe jer izgledaš ko bolesni ispljuvak. Najradije bi svima objasnila kako si inače jako gipka i poletna te da imaš dobru frizura jer se o njoj brinu oni najbolji, ali onda skužiš da to nije tema ovog posjeta. Pomisliš, pa dobro, nije sve u izgledu, moja prednost je jer sam slatka i šarmantna u komunikaciji. Onda kreću pitanja i priče o stolici, hemoroidima, kolonoskopiji i ostalim 'sex ubicama' koje jednostavno ne ostavljaju prostora tvom šarmu. Sačekaš da te vizita odvizita i da potoneš u svoj poluslinavi jastuk srama - opisala je Nives svoje iskustvo boravka u bolnici.

Zahvalila je svima koji su joj slali brojne poruke potpore pošto je u Novu godinu ušla u bolničkoj postelji.

- Hvala svima na brizi, divni ste i predivan je osjećaj znati da ima toliko ljudi koji misle na tebe i u malo težim trenucima - napisala je onima koji su joj se javili u komentarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:23