NAKON SKANDALA

Boris Rogoznica otkrio što radi na Tajlandu: ‘Molila me da je odvedem...‘

Rogoznica je posjetio popularnu turističku atrakciju za obožavatelje spomenutog filma, hotel pod nazivom ‘The Memory at On On Hotel‘

Boris Rogoznica na Tajlandu

 Instagram/boris_rogoznica/

Usprkos tome što su ga Prijatelji životinja osudili njegovo jahanje slona i potezanje za surlu, Boris Rogoznica nesmetano uživa na svom odmoru na Tajlandu, a sada je odlučio podsjetiti svoje pratitelje na poznati film iz devedesetih.

Naime, usporedio je svoju fotografiju s onom iz filma "The Beach", koji je sniman na Tajlandu, a u kojem je glumio Leonardo DiCaprio.

U sklopu svog putovanja na egzotično tajlandsko otočje, Rogoznica je posjetio popularnu turističku atrakciju za obožavatelje spomenutog filma, hotel pod nazivom "The Memory at On On Hotel", u kojem se odvija dio radnje.

Bivši suprug voditeljice i glumice Doris Pinčić trenutno uživa na otoku Koh Phangan u društvu misteriozne žene koja je zaintrigirala brojne njegove pratitelje i medije, a podijelio je i nekoliko fotografija sa zanosnom plavušom na plaži.

Rogoznica se zabavlja ispijajući koktele i opuštajući se na predivnim pješčanim plažama, no posjetio je i brojne znamenitosti te proslavio rođendan.

- Maya Bay, mjesto gdje me duša molila da je odvedem. Danas sam joj ispunio tu želju - napisao je Boris u posljednjoj objavi.

- Ako postoji raj na zemlji, onda je to to...Umro sam, nema drugog objašnjenja - napisao je Rogoznica uz fotografju plavog mora, čistog neba i predivne plaže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 20:04