BORBA ZA IMOVINU

Charles Pearce tuži Ellu Dvornik zbog kuće u istarskim Balama: Traži da podijele bračnu stečevinu

Od srpnja u Zemljišnim knjigama stoji zabilješka da Charles želi podjelu bračne stečevine, a jedina vlasnica kuće u Balama je Ella

Charles Pearce i Ella Dvornik 2016. u sportskoj dvorani Gripe dodjela glazbene nagrade Porin

 Ante Cizmic/Cropix/Cropix

U kolovozu ove godine Ella Dvornik (32) objavila je da se rastaje od supruga, britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea (47).

Ipak, mjesec dana prije objave razvoda, u srpnju ove godine, u Zemljišnim knjigama kuće u Balama upisano je da Charles tuži Ellu za udio u vlasništvu jer je ona prema vlastovnici upisana kao jedina vlasnica.

„Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine, koji se kod ovog suda vodi između tužitelja Pearce Patrick Charles Peerless i tuženice Dvornik-Pearce Ella”, zabilježeno je u Zemljišnjim knjigama od srpnja.

Radi se o kući od 124 metra kvadratna s dvorištem od 551 metar kvadratni što čini ukupnu površinu od 675 metara kvadratnih.

Za komentar u vezi ovog pokušali smo kontaktirati Ellu Dvornik, ali odgovor do objavljivanja ovog teksta nismo dobili.

Podsjećamo, Ella, Charles i njihove dvije kćeri Balie Dee i Lumi Wren preselili su se u Bale 2021. godine.

„Pet godina smo tražili kuću, od Kvarnera do kraja Istre. I nikad me nije bilo strah, do onog trena kad smo se trebali odseliti. Sve mi je prošlo kroz glavu, hoće li mi faliti prijatelji, ubrzani način života, noćni život, opcije, mogućnosti. I kad me je to pitala, shvatila sam da su moji strahovi bili bez pokrića. Živim u malom mjestu s nešto više od tisuću stanovnika. Plaćam kredit manje nego najam u Zagrebu, imam svoj vrt, svoj mir, a susjedi su za poželjeti. Bezbroj ljudi mi je poželjelo dobrodošlicu, nitko me ne gleda, ne odmjerava i ne osuđuje, svi prilaze sa smiješkom, ljubazni su, topli. I u ovom kratkom vremenu sam već upoznala hrpu super ljudi”, napisala je Ella o svom doživljaju Istre na Facebooku, prenosi Gloria.

Ella i Charles upoznali su se u Londonu 2014. godine, a u kolovozu ove godine potvrdila je šuškanja o razvodu.

„Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče”, rekla je Ella za Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:25