KONCERT U BOOGALOOU

Dino Rađa zasvirao gitaru uz grupu CAMBI: ‘S guštom sam došao!‘

Joško, Sandro, Luka i Jure potrudili su se da to zaista bude večer za pamćenje, pa su u goste pozvali i svoje prijatelje iz Splita

Dino Rađa

 Mario Poje/

Grupa CAMBI napunila je klub Boogaloo, a njihov prvi veliki zagrebački koncert publika je, čini se, jedva dočekala s obzirom na to da ih nije puštala s pozornice gotovo tri sata. ‘Zaljubljen‘, ‘Moja Duša, ‘Od milijun samo jedna‘… samo su neki od hitova koje je publika pjevala u glas.

"Dok se još sliježu dojmovi koncerta u Zagrebu, moramo priznati da su premašili sva naša očekivanja. Dugo smo se pripremali za ovaj nastup te nam je zato još draže što je publika tako pozitivno reagirala. Bila je to večer kakvu smo teško mogli zamisliti, pogotovo atmosferu kakvu nam je publika priredila, a koja nas je toliko nosila, da je cijeli koncert na kraju zato toliko i trajao", pun dojmova nakon koncerta rekao je Jure Nikolić.

image

CAMBI

Mario Poje/

Joško, Sandro, Luka i Jure potrudili su se da to zaista bude večer za pamćenje, pa su kao goste pozvali i svoje prijatelje koji su samo zbog njih stigli iz Splita – Nenu Belana, Lorenu Bućan, Giulliana, Sašu Antića, te kao iznenađenje večeri – Dinu Rađu, koji im se pridružio na gitari u izvedbi hita ‘Bambina mia‘.

image

CAMBI

Mario Poje/
image

Giulliano

Mario Poje/
image

Neno Belan

Mario Poje/

"Volim ovu pjesmu, a zna se koliko volim i svirati tako da sam s guštom došao s ovom odličnom ekipom i prijateljima izvesti ‘Bambinu Miu‘. Ovdje je atmosfera večeras stvarno bila odlična", rekao je Dino Rađa kojeg je publika s ovacijama ispratila s pozornice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:11