JEDVA ČEKAJU FINALE

Domaće zvijezde euforične uoči Eurosonga: ‘Kladimo se na Lasagnu, podijelit ćemo lovu!‘

Evo što o Eurosongu i našem predstavniku kažu domaće popularne zvijezde

Baby Lasagna

 Jessica Gow/tt/Afp

Glumica Ana Begić Tahiri i voditeljica Antonija Blaće gledaju Eurosong s bliskim ljudima, pjevačica Maja Šuput pleše na Baby Lasagnu, a influencer Marco Cuccurin prati glazbeno natjecanje od djetinjstva i ove je godine samo jednoj zemlji krivo predvidio prolazak u finale u prvoj polufinalnoj večeri. Ove zvijezde možda nisu "stručnjaci", ali toliko su predani glazbenom showu da smo ih morali pitati za mišljenje.

"Dečko pobjeđuje sto posto! Ja njemu predviđam pobjedu, ne zato što je naš, nego jer je stvarno bio najbolji u polufinalu. Samouvjeren je, djelovao je kao da nema nikakvu tremu i kao da to radi milijunti put što je nevjerojatno za nekoga tko nije bio puno puta na pozornici, a pogotovo takvoj pozornici", objasnila je Šuput pa dodala da će to biti zaslužena pobjeda.

image

Maja Šuput

Biljana Blivajs/cropix/

Popularna nam je pjevačica kazala i da se ne sjeća kada je zadnji put bila u takvom zanosu. "Jako sam navijala, svi smo po doma plesali", rekla je. Ipak, priznala je da nije jedna od onih koji Eurosong shvaćaju vrlo ozbiljno te da ne radi tablice i kladionice. No, svi koji znaju Anu Begić Tahiri, znaju da će ona u subotu biti okružena dragim ljudima s kojima se kladi da će prvo mjesto zauzeti Baby Lasagna.

"Otvaramo kladionicu i ove godine svi stavljamo na prvo mjesto Baby Lasagnu pa ćemo podijeliti lovu. Do sada nismo nešto dijelili, no možda ćemo ovaj put podijeliti, ali nije mi toliko do pobjede ove godine koliko mi je ta njegova priča lijepa. Ove je godine bila još veća euforija jer volim te priče ‘od rezerve do finala‘. Kad ti je suđeno, nitko te ne može zaustaviti...", kazala nam je poznata glumica.

image

Ana Begić Tahiri

Marko Todorov/Cropix

Jednaku strast prema Eurosongu dijeli i Blaće. "Tradicionalno doma pozivamo prijatelje, to se gleda, pišu se listići tko za koga navija, što se očekuje, tko će pobijediti", rekla je voditeljica pa dodala da su i oni ove godine svi ujedinjeni u stavljanju Baby Lasagne na prvo mjesto. Ipak, kazala je i da je Eurosong "zeznuta stvar" jer ne možemo predvidjeti što će žiri reći, ali što se tiče publike misli da je Baby Lasagna broj 1.

"Ne znam tko može ostati imun na tu atmosferu u dvorani", dodala je Blaće kojoj se naš predstavnik svidio još na Dori. "I ja sam bila rezerva pa mi je to osobito draga priča, ali kad je netko pristojan, dobar, drag i karizmatičan to prepozna netko tko nije odavde. Nismo mi umislili pa razumijemo tu priču, nego je jasna svima", ispričala je popularna voditeljica koja je ušla u "Big Brother" nakon što je netko odustao pa je tako "priču o rezervi" i sama prošla.

image

Antonija Blaće

Vedran Peteh/Cropix

A da će proći u finale Baby Lasagna znao je i naš poznati influencer Marco Cuccurin koji nam je otkrio da je jako dobar u nagađanju tko će proći dalje. "Očito imam dobar nos i radar za to što prolazi i što ćemo gledati u finalu", rekao je, a čini se da oko Baby Lasagne u polufinalnoj večeri ni nije imao dvojbe.

"Najobjektivnije moguće mogu reći da smo bili najbolji. Doslovce mi je izgledalo kao da je to njegov koncert i da ostale zemlje gostuju na njegovom koncertu", kazao je Cuccurin pa dodao da je i publika koja je uživo pratila glazbeno natjecanje bila oduševljena što je isto važan pokazatelj izvrsnog nastupa.

image

Marco Cuccurin

Zeljko Puhovski/Cropix

Influencer je objasnio i da je uspjeh zagarantiran: "Nemam predviđanje, ja doslovce osjećam, znam i vjerujem da je Baby Lasagna pobjednik Eurosonga 2024. Toliko sam siguran da ću možda uplatiti i neki iznos na kladionici. Jedino što bi nas moglo malo zeznuti je glasanje zemalja, ali mislim da ćemo u telefonskom glasanju definitivno odnijeti uvjerljivu pobjedu."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 12:21