OSVANULO LICE BIVŠEG UREDNIKA

DOMAGOJ NOVOKMET OTIŠAO PRIJE GODINU DANA S HTV-a, A ONI GA NAJAVLJUJU Pitali smo ga vraća li se na javnu televiziju: 'Molim? Ja?!'

Mislav Togonal i Domagoj Novokmet

Gledatelji Prvog programa HTV-a u ponedjeljak su se poprilično iznenadili kada su u uvodnoj špici emisije “Otvoreno”, čija je tema bila poticanje nataliteta i zaustavljanje vala iseljavanja, ugledali lice urednika i voditelja koji više od godinu dana ne radi emisiju, a prošle je jeseni otišao s HRT-a.

Uz sliku, na spornoj je špici pisalo i njegovo ime: Domagoj Novokmet, a iz špice se moglo shvatiti da Novokmet, koji od prošle jeseni radi na N1, s Mislavom Togonalom i dalje radi “Otvoreno” na HRT-u.

Vraća li se to Novokmet na svoje nekadašnje radno mjesto s kojeg je smijenjen jer u emisiju koja se u lipnju 2017. godine bavila korupcijom u sportu nije pozvao i predstavnike USKOK-a?

- Molim? Ja? Ne! - rekao je zaprepašteni Novokmet, koji je u ponedjeljak posredno bio spomenut i u “Potjeri”. Naime, jedno od pitanja u popularnom kvizu glasilo je “Kako se zvao popularni lik iz omiljene TV emisije za najmlađe?”, a točan odgovor je bio Bembo. Bembo je, za one koji ne znaju, Novokmetov nadimak, jer je on nekada davno vodio tu emisiju premda u njoj, kako kaže, suprotno uvriježenom mišljenju, nikad nije nastupao u kostimu Bemba.

Cijeloj ovoj zbrci na HTV-u Novokmet se od srca nasmijao, a s HTV-a neslužbeno doznajemo da se ime njihova nekadašnjeg urednika i voditelja na špici emisije ponovo pojavilo zbog toga što je netko zabunom pustio staru špicu, a da je prije emitiranja nije pogledao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 20:18