ONI SU GLASOVALI

Doznali smo imena članova hrvatskog žirija; Objavljena snimka: Ovaj se detalj nastupa Švicarca nije vidio na TV-u

Jutarnji list doznao je imena članova hrvatskog žirija za Eurosong

Nemo

 Tobias Schwarz/Afp

Hrvatski predstavnik Baby Lasagna osvojio je drugo mjesto na 68. Euroviziji u švedskom Malmou iako je dobio najviše glasova publike. Zahvaljujući većem broju bodova stručnih ocjenjivačkih sudova pobjedu je odnio švicarski predstavnik Nemo.

Jutarnji list doznao je imena članova hrvatskog žirija za Eurosong.

Srđan Sekulović Skansi (glazbeni producent, skladatelj, tekstopisac)

Ivana Vrdoljak - Vanna (pop pjevačica, autorica tekstova, predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2001. u Kopenhagenu u Danskoj gdje je osvojila deseto mjesto)

Dino Jelusić (rock pjevač, skladatelj, tekstopisac, pobjednik na prvom Dječjem natjecanju za pjesmu Eurovizije 2003. u Danskoj)

Mihovil Šoštarić Lockroom (glazbeni producent, tekstopisac)

Gina Victoria Damjanović (pjevačica, autorica tekstova)

Podsjetimo, naš žiri 12 bodova dao je Portugalu, a Švicarskoj 0.

Rezultate žirija pročitao je HRT-ov novinar i voditelj Ivan Dorian Molnar.

Glasovi žirija: Jedan bod hrvatski žiri dao je Cipru, Švedskoj 2, Srbiji 3, Francuskoj 4, Luksemburgu 5, Italiji 6, Ukrajini 7, Irskoj 8, Sloveniji 10, a 12 bodova otišlo je Portugalu.

Glasovi publike: Švicarska 1, Švedska 2, Armenija 3, Estonija 4, Irska 5, Francuska 6, Italija 7, Ukrajina 8, Slovenija 10 i Srbija 12.

Istodobno, na društvenim mrežama objavljena je snimka koja otkriva detalje nastupa pobjednika Eurosonga, Švicarca Nema, koji se nisu vidjeli u izravnom TV prijenosu. Na snimci se vidi kako su dva člana švicarskog tima odbacila Nema sa ogromnog postolja na kojem se vrtio. Pogledajte kako je to izgledalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 12:40