JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU

DRAMA POZNATE VODITELJICE Tatjana Jurić sjedila na kavi, pa joj lavor pao na glavu

 Facebook Tatjana Jurić / Facebook Tatjana Jurić

Televizijska i radijska voditeljica sa svima koji je prate na Instagramu podijelila je fotografiju uz tragikomičan status.

Naime, kako je Tatjana Jurić podijelila na društvenoj mreži, dok je u utorak u omiljenom kvartovskom kafiću ispijala jutarnju kavu dobila je, ni manje ni više, nego lavor u glavu. Evo o čemu je točno bila riječ.

- Dijete s posebnim potrebama iskralo se baki koja ju je čuvala na balkon i počelo bacati stvari s trećeg, četvrtog kata. Dobro sam i prošla, bilo je tu svega, od metalnih četki preko nekih držača, svašta je letjelo na mene i okolo pakirane automobile. Nije dijete krivo, sve je dobro prošlo, idemo dalje... Pored svega što mi je život do sada dobacio, ovo je, moram reći, najoriginalnije - našalila se Tatjana na svoj račun i nastavila.

- Pogodilo me već dobrano puno, al 'grehota' bi bilo naricati; svatko od nas ima svoje projektile. Budeš hrabar koliko možeš, otreseš se, ponosito digneš glavu, pogledaš 'protivinika u oči', kažeš 'hvala ti na lekciji, pamtit ću je zauvijek', odboluješ svoje i dišeš dalje, dan po dan. Al, kaj radiš kad ti lavor padne na glavu?! I razbije se o toj istoj! A Bože-me-prosti, smiješno mi je, što mogu Ima već nekoliko godina otkako sam sama sebi rekla 'ok, životu se uistinu ponekad treba i rugati'. Ili to ili ćemo izludjeti. Ali, ljudi... Lavor?!?! Na glavu?! Pa nije ni - klavir. (Bogu-fala).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 05:40