NEZGODA

DRAMATIČNA NESREĆA JASMINA STAVROSA Vozio je bicikl kad mu je na put izletio pas: 'Imam pločicu i deset punata. Da nije bilo kacige, bio bih mrtav'

 Jure Mišković / CROPIX

Pjevač Jasmin Stavros, koji je nedavno nakon tri godine izdao novi album 'Duga je noć', imao je tešku nezgodu kojoj je kumovao pas, a živ je, kaže, ostao samo zahvaljujući kacigi.

'Vozio sam bicikl, a pas pored kojeg sam ranije prošao ni sam ne znam koliko puta istrčao je i počeo režati i lajati na mene. Ne znam što mu je bilo taj dan, valjda me nije prepoznao jer sam imao kacigu, a da nije bilo te kacige, bio bih mrtav. Zakočio sam, pao i slomio lijevu ruku. Supruga i prijatelji su me dovezli u bolnicu u kojoj su me operirali. Imam pločicu, vide i deset punata. Dobro sam prošao', ispričao je Stavros za tportal.

Obožavateljima je poručio da ne brinu jer se kroz desetak dana vraća na pozornicu i ne namjerava odgađati nastupe, pa ni dogovorenu turneju po Americi.

I liječnici su se iznenadili ozljedi, no prognoze su odlične: ‘Sportski sam tip, u formi sam, imam dobro definirane mišiće, tako da će oporavak sigurno kraće trajati.’

63-godišnjak je odlučio da neće tužiti vlasnika psa, piše tportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 05:14