MIJENJA SE

Ekspertica iz ‘Braka na prvu‘ nakon ljubavi s kandidatom showa opisala veliku životnu promjenu: ‘Plakala sam dugo‘

Svojim je pratiteljima otkrila kroz što trenutno prolazi u životu

Ingrid Divković

 Instagram/Ingrid Divković/

Ingrid Divković proslavila se kao spisateljica i ekspertica u RTL-ovoj prvoj sezoni ‘Braka na prvu‘, a na društvenim mrežama često je aktivna te dijeli isječke iz privatnog života. Ovog je puta otkrila pratiteljima kroz što trenutno prolazi.

Njezin opis prenosimo u cijelosti:

"Mijenjam se. Ne znam je li to prava riječ za stanje u kojemu se trenutno nalazim ali ono što znam jest da intenzivno osjećam velike promjene u svome biću. Osjećam apsolutnu tišinu, veliku, snažnu, naročito u predjelu srca. Tišina je to koja me budi usred noći, lovi me potpuno nespremnu, fizički iscrpljenu ali istovremeno, tišina je to koja me susreće i u radosti, spremnu i snažnu.

Kada me prvi put posjetila zaplakala sam. Plakala sam dugo i do najdubljih suza. Imala sam osjećaj da u mojim grudima spava sva tišina ovoga svijeta. Štoviše, imala sam osjećaj da sam najtiša osoba na ovome svijetu. Dogodilo se i sljedećeg dana. Ovoga je puta bilo puno dublje, puno snažnije. Uz opipljivu tišinu osjetila sam i neopisivu bol u predjelu srca. Nije popuštala. Desetak minuta nakon toga isključila sam se i prepustila susretu sa svojim višim ja kroz praksu meditacije. Tada sam osjetila da mi se srce u potpunosti otvara. Valjda od preplavljenosti tom tišinom i boli osjetila sam kako lebdim iznad svog vidno izmorenog tijela. Još jednom pogledah obrise svoje ljudskosti a potom uronih duboko u sebe. Do dana današnjeg još uvijek nisam izronila.

Od posljednje boli u srcu prošlo je otprilike tri mjeseca. Upravo mi je toliko vremena trebalo da do kraja osvijestim da sam dotaknuvši tišinu u sebi dotaknula i najdublju srž svoga bića koja mi je još jednom potvrdila ono što sam intuitivno već neko vrijeme znala. Eh, da mi je netko prije desetak godina rekao da ću se od one hihotave i glasne djevojke pretvoriti u tišinom odjevenu ženu koja više nikoga ne pokušava uvjeriti ni u šta i koja više nikoga ne davi sobom rekla bih mu da je lud. No poanta života možda i dolazi nakon svih faza naše ludosti.

Onda kada shvatimo da se naš život umjesto u površinsko vidljivom, najprije događa u našim očima duboko nevidljivom svijetu, i da je zato na kraju dana jedino bitno s kakvim krilima letimo - iznutra", napisala je u opisu fotografija koje je podijelila na Instagramu.

Podsjetimo, Ingrid Divković je nakon završetka prve sezone ‘Brak na prvu‘ pronašla sreću s kandidatom showa Lukom Budakom. Međutim, idila nije dugo trajala pa je par 2021. objavio da su prekinuli. Nakon toga je sreću pronašla s Darijem Sederom te su 2022. dobili sina Vala. Kasnije je otkrila da sina odgaja sama.

image

Ingrid Divković i partner Dario Seder.

Marko Mrkonjic/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 12:43