IZAZVALA REAKCIJE

Ellu Dvornik zbog statusa o maskama prozvali kraljicom antivaksera: ‘Maske su pale kod mnogih‘

Influencerica je podijelila svoja razmišljanja o nošenju drugačijih zaštitnih maski u različitim situacijama

Ella Dvornik

 Tomislav Kristo/Cropix

Ella Dvornik podijelila je sa svojim obožavateljima razmišljanja o nošenju drugačijih zaštitnih maski u različitim situacijama, a neki su je pratitelji zbog njezine objave nazvali "kraljicom antivaksera".

"Korona nam je u biti samo materijalizirala vizualno našu psihu i kakve zidove držimo pred drugima. Kad idemo raditi nešto nebitno, tipa u dućan ili nešto, onda iz džepa vadimo čak i one izgužvane istrošene maske, čisto tek toliko da odradimo obavezu bez previše maltretiranja. Nije nam bitno što itko misli.

Kad idemo na sastanak, nekoga želimo impresionirati, ili idemo na spoj, kad se želimo svidjeti drugoj osobi, onda nosimo glanc nove maske, bez ikakvih znakova trauma, sve najljepše prezentiramo. A kad idemo vidjeti ljude koje znamo, kojima vjerujemo, koji su tu uz nas bili i s novim i s izgužvanim maskama, onda maske više ni ne nosimo, oni već znaju da su sve te maske samo fasada koja je odavno otpala", napisala je Ella u Facebook objavi koja je prikupila gotovo 5000 lajkova.

Neki su se pratitelji složili s njom, dok se drugima njezina objava nije baš svidjela.

"Dobar osvrt. Baš točno tako kako si napisala. Samo pred najbližima skidamo sve maske i oni nas znaju, tj. naše lice baš onakvim kakvo jest. Pred bliskima nema uljepšavanja, tj.nema potrebe za tim", "Sve si točno rekla", "I tako si s običnom pošalicom postala kraljica antivaksera", "Bravo Ella, korona je izvukla i dobro i loše iz ljudi", "Jedan od boljih statusa u zadnje vrijeme", "Točno u sridu", "Maske su pale kod mnogih kao nikad dosad" - glasili su neki od komentara na Ellinu objavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 20:56