PONOSNI TATA

Emotivni Hamed Bangoura poručio kćeri: ‘Ti si moj najveći uspjeh u životu. Ne bih te mijenjao ni za sto sinova‘

Hamed Bangoura obilježio je 22. rođendan svoje kćeri Zare emotivnom posvetom

Hamed Bangoura i kći Zara

 Facebook/Hamed Bangoura

Nekadašnji TV urednik, voditelj i DJ, a danas uspješni poduzetnik Hamed Bangoura nikada nije krio da su kćeri koje je dobio u braku s nekadašnjom manekenkom Kristinom Jakovac njegovo najveće bogatstvo.

Tako je bilo i sada, kada je njegova kći Zara proslavila 22. rođendan.

"Cijelo vrijeme dok si bila u maminom trbuhu ja sam taj trbuh gotovo svakodnevno ljubio i govorio ti: ‘Sine moj.‘ Danas 22 godine kasnije ne bih te mijenjao za deset sinova. Ni tebe, ni seke. Točno u 14:50, u sred dana, rodila te majka koja je inače bila noćna ptica. Baš kao i sinoć kada smo plesali u ponoć poseban je to bio osjećaj vidjeti te prvi put.

Danas kada ti, drugo od moja tri čuda slaviš rođendan, moram ti reći da ste upravo vas tri moj najveći uspjeh u životu. Nije to bila ni televizija, ni Midikenn ni ostali businessi. Vi ste te kojima sam blagoslovljen i vi ste ta tri dijamantna uspjeha mog života. I kao da je jučer bilo kada sam te stavio na dlan jedne ruke i poljubio onako malenu.

Neka te sreća, zdravlje i ljubav prate pa da i ti jednog dana možeš svoje dijete na prsa priviti kao što je mama tebe tog dana. Nema ljepšeg osjećaja od tog. Ne postoji ništa materijalno što može zamijeniti ljubav na prvi pogled majke i oca sa svojim djetetom. Volim te, Zara Bangoura. I tebe i seke i ne bi vas mijenjao, ni za 10, ni za 100 sinova", napisao je ponosni tata na Facebooku i oduševio svoje pratitelje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 02:08