OPTIMISTIČNI DO KRAJA

EMOTIVNOM PORUKOM TAJČI ZAHVALILA SVIMA KOJI ŠALJU POZITIVNE MISLI I NOVAC LIJEČENJE NJENOG SUPRUGA Matthew Cameron obolio je od raka pluća...

 FACEBOOK

Nakon što je objavila da joj suprug Matthew Cameron, s kojim je u braku 17 godina i s kojim ima tri sina, boluje od raka pluća, Tatjana Cameron Tajči ostala je ganuta zbog poruka potpore koje joj stižu sa svih strana svijeta. Prijateljima i obožavateljima, koji joj šalju riječi utjehe i pozitivne misli, ali i novac koji je Matthewu neophodan za liječenje, zahvalila se dirljivom objavom na Facebooku.

- Mi smo borci. Uvijek smo mislili samo na to kako pomoći drugima. Zato i nismo milijunaši u materijalnome smislu. Puno smo stvorili, a još više dali. Nikada nismo grabili sebi. To se osjeti iz Matthewova apela i to je razlog zašto nam je prijateljica, čiji je sin bolovao od leukemije, otvorila GoFundMe stranicu. Mi ćemo proći kroz ovo kao i kroz svaku drugu životnu oluju - zajedno, otvoreni prema ljubavi i životu. A negativnostima zatvaramo vrata. Nismo sami. I nitko od nas ne mora biti sam - napisala je hrvatska pjevačica s američkom adresom na društvenoj mreži.

Objasnila je i da je odbila sve zahtjeve za intervjue jer ne želi da se njezina obitelj u ovim teškim trenucima prikazuje kao 'jadna'.

Na internetskoj stranici GoFundMe dosad je za Matthewa, kojemu se karcinom pluća već proširio na druge dijelove tijela, prikupljeno 26.240 dolara (oko 184.000 kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:22