VESELA PROMOCIJA

Estradne face došle uz tortu proslaviti debitantsko izdanje Jure Brkljače pa mu preuzeli mikrofon

Na kraju je uslijedilo iznenađenje, ono slatko, dvije torte, jedna Brkljači za promociju albuma, druga za Tonyja Cetinskog. Evo i zašto
Jure Brkljača, promocija prvog albuma
 Katarina Banić za Hit Records

Jure Brkljača, dobro poznato lice iz HTV-ova "Voicea" te "A strane", kojeg zbog boje glasa nazivaju i nasljednikom Olivera Dragojevića, izdao je svoj prvi album "Ostani tajna moga života". Ovaj prvijenac mladog Zadranina u ponedjeljak navečer doživio je i svoju službenu promociju u vrtu zagrebačkog Green Gold Centra, a pored prijatelja i kolega Brkljaču su došla podržati i brojna pozna imena hrvatskog društvenog života

image
Jure Brkljača
Katarina Banić za Hit Records

Očekivano na promociju je stigao u pratnji supruge Dubravke, Tony Cetinski koji je mladoj nadi domaće estrade pomagao od samog početka, zvao ga da gostuje na njegovim koncertima, a snimili su zajedno i duet "Ovo je istina". Pored Cetinskog na promociju su stigli i Mila Elegović, Ivan Zak, Sandi Cenov, Uršula Tolj, Josip Cvitanović, Branko Bogunović Pif, Željko Krušlin, Ivana Marić, Igor Ivanović, Robert Krupa, Marko Vojvodić, Marko Kutlić, Nela Đinđić, Dino Petrić, Igor Drvenkar, Teo Grčić te brojni drugi. Album nije nastao preko noći, već tijekom pet godina, a Brkljača je uzpratnju članica Simfonijskog orkestra izveo neke od svojih skladbi poput "Kampo Kaštelo" koju je ovaj put predstavio sa Zvonimirom Domazetom i bratom Marinom. Potom su se spontano Brkljači na sceni pridružili Tony Cetinski, uslijedio je Dino Petrić, pa Sandi Cenov, Teo Grčić i otac Mirko otpjevavši s njim nekoliko najpoznatijih pjesama.

image
Miroslav Rus i Kristina Krajna
Katarina Banić za Hit Records

- Bilo je jako lijepo večeras. Ponosan sam što su došli svi ljudi koji su zaslužni za moj uspjeh. Krenuo sam od nule, stvarajući pjesme na klaviru slijedeći svoj san i nekim dijelom sam ga ostvario. Osjećam da mogu još puno više. Ipak, zahvalan sam svima koji su me pratili, publici i svim prijateljima koji su mi bili podrška na ovom putu - istaknuo je Brkljača.

image
Nela i Marko Kutlić
Katarina Banić za Hit Records

Naravno, uz njega su bili i cijeli tim Hit Recordsa te Miroslav Rus koji su mu bili ogromna podrška.

image
Mila Elegović na promociji
Katarina Banić za Hit Records

- Drago mi je da sam bio dio ove priče i kao autor i kao prijatelj. Jure je još jednom dokazao i pokazao sjaj svoga talenta te da mogu biti sretan što imam toliko talentiranog suradnika - izjavio je Miroslav Rus. Na samom kraju uslijedilo je iznenađenje, ono slatko, dvije torte, jedna Brkljači za promociju albuma, druga za Tonyja Cetinskog koji je 31. svibnja proslavio 52. rođendan.

image
Tony Cetinski
Katarina Banić za Hit Records
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:00