TOTALNO DRUKČIJA

FOTO: 'JA BIH ZAVRŠILA NA DIJALIZI DA OVAKVA IZAĐEM' Izdanje u kojem je Olja Vori odlučila prošetati kućnog ljubimca, sablaznio obožavatelje

 
 Instagram

Već i vrapci na grani znaju da se Olja Vori subotom na zagrebačkoj špici neće pojaviti odjevena u trendi komade koje nosi 80 posto žena. Splićanka osebujnog modnog ukusa uvijek će rado tjerati po svom, kombinirati ekstravagantne komade, posebno bunde i kapute, te torbe i čizme, u kojima nikako, ali baš nikako ne može proći nezamijećeno, piše Slobodna Dalmacija.

Čak i kad dolazi na utakmice navijati za svog supruga Igora, Olja ne izgleda kao tipična navijačica, ona kockastom dress codu uvijek doda neku svoju, pomaknutu dimenziju.

Zbog svega Olja je za mnoge prava modna ikona, dok ima i onih kojima je sve to 'pretjerano, prenapadno, cirkusantski'. Izdanjem u kojem je pak u četvrtak ujutro izašla prošetati kućnog ljubimca posebno je šokirala pratitelje na Instagramu. Odjevena tek u kućni ogrtač i buce, s kosom zamotanom u ručnik (nije valjda da je tek oprala?!), Olja je s psom išetala na snijeg i izazvala lavinu reakcija.

#goodmorning #nature #happyday#lovemydog

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

'Dobila sam upalu pluća samo gledajući tebe', zavapila je bivša misica Jelena Glišić.

'Zaledila sam se samo što sam te vidjela na snijegu s ručnikom na glavi', priznala je druga.

'Ja bih završila na dijalizi bubrega da ovako izađem', ustvrdila je treća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 23:02