HRABAR POTEZ

FOTO: LEGENDARNA TAJČI VIŠE NIJE PLAVUŠA Nekad najveća zvijezda devedesetih promijenila je imidž

 Screenshot

Tatjana Matejaš Cameron, javnosti najpoznatija kao Tajči, pjevačica je koja je 90-ih bila jedna od najvećih zvijezda.

Proslavila se 1990. nakon što je na Jugoviziji u Zadru pobijedila s pjesmom 'Hajde da ludujemo' poslije čega je Jugoslaviju predstavljala na Pjesmi Eurovizije u Zagrebu i osvojila sedmo mjesto.

No u trenutku najveće slave, Tajči je 1992. godine napustila Hrvatsku i sreću potražila u Americi gdje se 2000. udala za producenta Matthewa Camerona s kojim je dobila tri sina. Tijekom godina posvetila se glazbenom i scenskom usavršavanju, a s vremena na vrijeme pojavljuje se u mjuziklima i na televiziji. Danas se posvetila duhovnoj glazbi, a radi i u popularnom showu 'Waking up in America'.

Prije pet godina vratila se u Hrvatsku i najavljivala povratnički koncert, no od spomenutog nije bila ništa. Iako se te 1990-te na samoj Euroviziji pojavila u uskoj ljubičastoj haljinici, javnost je pamti po narančastoj haljini koju je nosila na domaćem izboru.

Tajči danas ima 46 godina i više nije plavuša. U zadnje vrijeme eksperimentira s bojom kose, a fotografijama se pohvalila na Instagramu. Kosu je prvo prošarala pramenovima, da bi je sada potpuno obojala u ružičasto.

A photo posted by Tajci (@tajcicameron) on

A photo posted by Tajci (@tajcicameron) on

A photo posted by Tajci (@tajcicameron) on

A photo posted by Tajci (@tajcicameron) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 00:40