ZVIJEZDA ODMALENA

FOTO: MALA DJEVOJKA S VELIKIM SNOVIMA Franka fotografijom raznježila obožavatelje, no nije zaboravila svoju najveću ljubav...

 
 Instagram

Svi koji su se većinu života borili ne bi li radili ono što vole, jako dobro pamte svoje prve korake. A počeci su, kažu, uvijek teški.

Naša pjevačica Franka Batelić prisjetila se na Instagramu svojih početaka. Premda pjeva već od svoje treće godine, još kao dijete se priključila zboru Minicantanti u Rijeci u kojem je pjevala kao solistica i s kojim je nastupila na brojnim festivalima i manifestacijama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Franka je s prijateljima podijelila fotografiju upravo iz tog razdoblja. ‘Samo mala djevojka s velikim snovima’, napisala je uz sliku na kojoj pjeva na pozornici u preslatkoj plavoj haljinici. Fotografijom je raznježila obožavatelje, a prijatelje i prijateljice podsjetila na djetinjstvo.

Nedavno se nakon četiri godine izbivanja pjevačica vratila na scenu. U prosincu je predstavila spot za svoju novu pjesmu ‘S tobom’. Povratak se čini prilično uspješan jer se prošli tjedan i sama pohvalila da se ‘S tobom’ našla na trećem mjestu nacionalne top liste radijskog emitiranja, odmah iza Petra Graše i Nine Badrić.

Osim što uspješno gradi svoju karijeru, Franka je sretno zaljubljena i već više od pet godina u vezi s nogometašem Vedranom Ćorlukom.

Upravo je najnoviju objavu na Instagramu posvetila njemu, čestitavši mu rođendan uz nekoliko zajedničkih fotografija.

‘Sretan rođendan mom najboljem prijatelju i partneru. U dobru i zlu, zimi i ljeti. Ćorluka, nek ti ova bude posebna’, napisala je Franka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 15:23