NEZAOBILAZAN PROVOD

FOTO: SEVERINA S IGOROM UŽIVALA U PEČENOM PRŠUTU I VINIMA Poznati Hrvati isprobali adventske delicije u Zagrebu

Rasplesana atmosfera, live nastupi poznatih bendova, magični trenuci u snježnom ugođaju za najljepšu adventsku fotografiju, mnoštvo nasmijane djece i tisuće ruku ugrijanih kuhanim vinom – ovo je ukratko najbolji opis prvog vikenda dugoočekivanog Adventa u Klovićevim dvorima.

Za fotografiranje s pogledom na Zagrebačku katedralu strpljivo se čekalo u redu, a najdivniju uspomenu u obliku najljepše adventske fotografije nisu htjeli propustiti ni brojni poznati: Nevena Rendeli Vejzović, Ana Harmander Maras, Marko Tolja, Kristina Krepela, Nika Fleiss i brojni drugi.

A adventskim delicijama oduševljena je i Severina koja je sa suprugom Igorom Kojićem uživala uživala u pečenom pršutu, probranim kvalitetnim vinima, proseccu i ostaloj bogatoj ponudi adventskih delicija u Bubbles&Food Baru u zagrebačkoj Kurelčevoj ulici.

Adventske uspomene stvarali su i Danijela Martinović, modna dizajnerica Matija Vuica, odvjetnica Jadranka Sloković, glumac Miran Kurspahić, arhitektica Nina Mia Čikeš i brojni drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 07:45