MEĐU ZVIJEZDAMA

FOTO: 'UPRAVO SAM NALETJELA NA SVOG BIVŠEG' Hrvatska glumica u zagrljaju legendarnog glumca iz kultnog 'Života na sjeveru' i 'Seksa i grada'

 Instagram

Na službenom partyju Zlatnih globusa u organizaciji časopisa InStyle imao je priliku biti i srpski glumac Stefan Kapičić koji je stigao u pratnji zaručnice, hrvatske glumice Ivane Horvat.

Glumački par na Instagramu se pohvalio fotografijama zvijezda u čijem su se društvu našli.

Ivana, koja je javnosti poznata po ulogama u serijama 'Zora Dubrovačka', 'Ruža vjetrova' i 'Najbolje godine', fotografirala se s Johnom Corbetom, legendarnim Aidanom iz 'Seksa i grada' koji je bio jedna od najvećih ljubavi Carrie Bradshaw, a publici je u još boljem sjećanju ostao po ulozi radijskog voditelja Chrisa Stevensa u seriji 'Život na sjeveru'

- Upravo sam naletjela na svog bivšeg. Oh, Aidan - našalila se hrvatska glumica u opisu fotografije.

Sa Stefanom i Ivanom selfie je rado snimila i glumica Blake Lively. Naime, Kapičić u filmu 'Deadpool', glumi s Ryanom Reynoldsom, Blakeinim suprugom što je očito rezultiralo i jednim divnim poznanstvom.

Ivana je za crveni tepih odjenula ružičastu vintage Armanijevu haljinu kojom se također pohvalila na Instagramu. A otkako se Stefan pojavio u filmu 'Deadpool' popularnost mu je naglo porasla, pa je za očekivati da će ga se uskoro moći vidjeti uz bok još nekim slavnim imenima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:52