DENISS GRGIĆ

Hrvatska ‘Megan Fox‘ se skinula u donje rublje, uzela kist, a onda je krenuo show: ‘Prevruće je ovo‘

Diplomirana slikarica oskudno je odjevena pozirala u svom ateljeu i još jednom pokazala atraktivno tijelo

Deniss Grgić

 Screenshot/instagram/

Poznata "hrvatska Megan Fox", Deniss Grgić često oduševljava svoje obožavatelje i pratitelje izazovnim objavama na Instagramu, a u ovaj je niz fotografija odlučila uključiti i svoju profesiju - slikarstvo.

Naime, diplomirana slikarica oskudno je odjevena pozirala u svom ateljeu, a svoje je atraktivno tijelo pokazala pred projektima, odnosno, platnima na kojima je radila. Samo u donjem rublju nastavila je bojati platno i namještati se fotografu u još nekoliko poza koje mame uzdahe. Pratitelji su je zasuli emojijima srca i vatre i pisali je da je "ovo prevruće".

Kao i uvijek, poklonici ove 28-godišnje Koprivničanke sa zagrebačkom adresom pohvalili su njeno posljednje izdanje u komentarima, ističući što im se svidjelo na objavljenim fotografijama i iskazivajući svoje oduševljenje raznim "emojijima". Svoje je 94 tisuće pratitelja iznenadila i snimkama u Instagram pričama gdje je od vrata do stopala ležala pokrivena u gipsu.

image

Deniss Grgić

Screenshot/instagram/

Inače, u intervjuima je često pričala o svojoj profesiji i predanosti slikarstvu, a jednom je prilikom izjavila kako je "talent oduvijek bio dio nje".

- Svjesna sam talenta i znala sam da je uz taj dar potrebno i učenje da bi se postigao puni potencijal za stvaranje stoga sam se posvetila radu na tom području. U mojoj obitelji likovna umjetnost ima posebnu vrijednost i slikarstvo nam je sastavni dio života, tako da se vrlo rano prepoznalo da sam i ja naslijedila taj talent. Znala sam da imam likovne sposobnosti drugačije od okoline, sva djeca lijepo crtaju, ja jedino znam da sam zaista uživala u tome, izražavala sam se svugdje gdje sam vidjela prostor po kojem bih mogla ostavljati trag bojom, nisam imala ograničenja unutar granica veličine papira, tako sam slobodno crtala po zidovima, pješačkoj stazi, ispitima znanja, a i ekran na televizoru u mojoj dječjoj sobi bio je oslikan temperama - rekla je Deniss.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 16:53