ŽIVOTNA SAVJETNICA

'IMAŠ VEĆ DOSTA GODINA, DAJ BUDI MALO PRAGMATIČNA...' Svi pričaju o savjetu koji je Joksimovićeva supruga dala Jeleni Rozgi

 Print screen / Prva TV

'Moraš da nađeš nekoga, budi malo pragmatična, moraš s nekim imati dijete, imaš već dosta godina' – iako ovi savjeti zvuče kao da su iz pretprošlog stoljeća, našoj su popularnoj pjevačici upućeni jučer i to na sam Dan žena – dakle, dan borbe za jednakost, ravnopravnosti, odustajanje od stereotipa… da ne nabrajamo.

Naime, Jelena Rozga gostovala je jučer u jutarnjem programu na TV Prvoj kod Jovane Joksimović (inače supruge poznatog pjevača Željka Joksimovića) i Srđana Predojevića, a osim o glazbi, modi i ostalome, odgovorila je i na nekoliko pitanja vezanih uz godište i planove za budućnost.

Sve je počelo Srđanovom opaskom da je Jelena Joksimović, koja ima troje djece, jako dobar primjer koji dokazuje da se sve može stići i postići: i karijera, i majčinstvo.

Rozga je na to odgovorila da i ona to zapravo želi, no nikako da se dogodi, na što joj je Jelena savjetovala da pusti ljubav postrani i bude malo pragmatična.

- Moraš da nađeš nekoga... Mislim, nije ni to zabavljanje tako jednostavno. Ako ti se ne desi ljubav do nekih godina onda moraš da budeš malo pragmatična. Da nađeš nekog... Kažeš: 'Okej, ja sam to i to godište... Ajde da nađem nekoga da imam sa njim dijete' - rekla je Jovana.

Rozga se pokušala izvući i razgovor skrenuti na druge teme:

- Dijete... Teške su mi ovo teme. Rano mi je, znaš.

No, gospođa Joksimović je bila neumoljiva:

- Znaš koliko je prošlo... Jedno, sigurno, dvije - tri godine kada si bila kod nas u programu i kako si rekla: 'E, sad bih voljela imati jednu malu curicu' - rekla je Jovana.

- Istina... Govorim ja to već godinama, ali nikako da se desi. Ali, nadam se da hoće ove godine. Ja to želim više od svega - rekla je Jelena.

Osim ovoga detalja, komentatori na društvenim mrežama najviše zabavlja koketiranje Srđana Predojevića i Jelene Rozge, te modni odabir Jelene Joksimović – ultra kratka haljinica koja nije mnogo toga ostavljala mašti.

Snimku Jeleninog gostovanja na TV Prvoj pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 10:25