UŽIVANJE NA NAJJAČE

Isklesanog torza i u zelenim gaćama Beckham se pozdravio s Hrvatskom: ‘Moje posljednje umakanje‘

Posebno je bio oduševljen chefom Antom (Tonijem) Bjelančićem, kojeg od milja zovu Bjelko, iz restorana Gastro Mare u Kobašu

David Beckham u Hrvatskoj

 Instagram/David Beckham/

Bivši nogometaš David Beckham odlučio je maksimalno uživati u svom posljednjem danu odmora u Hrvatskoj, a to je dokazao i fotografijom na kojoj pozira bez majice, na radost brojnih obožavatelja i obožavateljica.

48-godišnja nogometna legenda na društvenim je mrežama podijelila fotografiju s odmora u našoj zemlji uz opis: "Kraj ljeta uz posljednje umakanje." Na fotografiji pozira golog torza prije nego što će obaviti posljednje kupanje.

image

David Beckham

Instagram/David Beckham

Beckham je pritom na sebi imao samo zelene kupaće hlače i crne sunčane naočale dok je pozirao na stijeni s pogledom na more. Podijelio je i fotografiju sina Cruza Beckhama kako svira gitaru, te nekoliko fotografija svoje večere iz restorana Gastro Mare u Kobašu, smještenog oko sat i pol vožnje od Dubrovnika.

image

David Beckham u restoranu Gastro Mare u Kobašu

Instagram/David Beckham

Posebno je bio oduševljen chefom Antom (Tonijem) Bjelančićem, kojeg od milja zovu Bjelko i njegovim kulinarskim umijećem.

image

David Beckham s chefom restorana Gastro Mare u Kobašu

Instagram/David Beckham

Odmor u Hrvatskoj uslijedio je nakon što su Beckhamovi proslavili 21. rođendan sina Romea u Londonu. David (48), Victoria (49), Cruz (18) i Harper (12) uživali su u rođendanskoj večeri pripremljenoj za Romea, koji je poveo i djevojku Miu Regan (20).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:49