LJETNI HIT

Jole predstavio svog ‘Miška‘: ‘Upoznajte jednog drugačijeg Jolu, ovaj je ozbiljniji‘

Pjesma je nastala zbog njegove poštapalice ‘miško moj‘ koju često koristi kada god zove nekoga ili se javlja na telefon

Joško Jole Čagalj

 Vjeko Bilota/

Joško Čagalj Jole, jedan od najpopularnijih glazbenika na ovim prostorima, svaki put oduševi novim hitom koji će svakoga natjerati na ples i veselje.

Izvođač koji na svakom svom nastupu sve podigne na noge i stvori dobru atmosferu među publikom, donosi novi ljetni hit koji će se zasigurno vrtjeti na svakoj glazbenoj listi, jer ne može proći niti jedna zabava bez barem jednog Jolinog hita.

image

Joško Jole Čagalj

Vjeko Bilota/

Na Melodijama Jadrana predstavio je svoju novu pjesmu "Miško moj“, koju potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, dok Leo Škaro potpisuje aranžman.

image

Joško Jole Čagalj

Vjeko Bilota/

Kako kaže Jole, ovom pjesmom napravili su jednog drugačijeg Jolu, malo je drugačiji tekst, ozbiljnija pjesma, ozbiljnije pjevanje, ali plesan aranžman. Pjesma je nastala zbog njegove poštapalice "miško moj“ koju često koristi kada god zove nekoga ili se javlja na telefon. Spot za pjesmu sniman je u Splitu, te se uz Jolin novi hit, sunce i more dobila prava ljetna, dobitna kombinacija. U spotu glumi i mladi influencer, Luciano Plazibat koji se savršeno uklopio u radnju spota.

image

Jole i Luciano Plazibat

Vjeko Bilota/

Vesela i živahna melodija, kao Jolin zaštitni znak, upotpunila je tekst o nadi i iščekivanju povratka one prave i jedine ljubavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 15:10