SPOJILA STRAST S POSLOM

KARMELA VUKOV COLIĆ MNOGE IZNENADILA SVOJIM NOVIM VODITELJSKIM ANGAŽMANOM Dobila emisiju na katoličkoj TV, kuhat će po receptima svete Hildegarde

 
 Biljana Blivajs / CROPIX

Voditeljica Karmela Vukov Colić prije svega nekoliko mjeseci iznenadila je gledatelje odlukom o odlasku s HRT-a, točnije iz emisije čije je gotovo zaštitno lice postala, "Dobro jutro, Hrvatska", prenosi Slobodna Dalmacija.

Životnu prekretnicu nije ipak u potpunosti provela, budući da je ono što joj dođe skoro pa urođeno odlučila iskoristiti za angažman na novim projektima. Ponovno je osvanula u ulozi voditeljice, i to radijske - uređuje i vodi emisiju na studentskom radiju UNIOS.

A kako je razlog odlaska s HRT-a bio naporan tempo i prezahtjevni radni sati koji su, kako se Karmela izrazila, ostavili teže posljedice na njeno zdravlje, nakon što se udaljila iz "materinje" emisije, posvetila se i hobiju za koji je oduvijek govorila da joj je prva ljubav.

Kao vlasnica kulinarskog bloga "Ciao, Karmela", odlučila je tu svoju strast upariti s onom voditeljskom. Na iznenađenje mnogih, osvanula je kao voditeljica u kulinarskoj emisiji "Recepti svete Hildegarde" na katoličkoj televiziji Laudato TV, a njeni novi termini su utorak i nedjelja popodne te četvrtak ujutro.

Obroke će Karmela u emisiji pripremati prema kuharici "Sveta Hildegarda i hrana kao lijek" Wigharda Strehlowa, a u najavi emisije stoji:

"Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i neka vam hrana bude kao lijek. Kuhajte s nama zdrava i ukusna jela po receptima svete Hildegarde! Već u srednjem vijeku ova svetica znala je većinu stvari koje je u proteklih stotinjak godina otkrila suvremena znanost".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 13:28