STVAR PROŠLOSTI

Keba otkrio u kakvom je odnosu s bivšom snahom Severinom: ‘Ima više lijepih uspomena nego onih koje nisu‘

Njegov sin i poznata hrvatska pjevačica stupili su u brak 2015. godine, a razveli su se 2021. godine

Dragan Kojić Keba i Severina

 Cropix/

Voditelj Ognjen Amidžić u svojoj je emisiji ugostio pjevača Dragana Kojića Kebu koji je u rubrici "Pitanja s Instagrama" odgovorio u kakvom je odnosu sa svojom bivšom snahom Severinom, prenosi srpski Kurir.

- Nismo u kontaktu, prošlost ostaje prošlost. Bilo ovo napisano ili izgovoreno, budite sigurni da ima više lijepih uspomena nego onih koje nisu - izjavio je.

image

Severina i Igor Kojić

Vedran Peteh/Cropix/

Podsjetimo, Igor Kojić bio je u braku sa Severinom šest godina, a razlika od 15 godina nije im smetala. Iako su slovili za jedan od najpoznatijih parova u regiji, sam početak njihove veze bio je pravi šok za javnost. Stupili su u brak 2015. godine, a razveli su se 2021. godine. Severina i njezin bivši suprug vjenčali su se čak tri puta: u Hrvatskoj, Srbiji i Africi. Njihovo prvo vjenčanje, poprilično intimno, održalo se u rujnu 2015. godine u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije u svetoj Elizabeti u istarskim Balama. Severina je cijelu ceremoniju vjenčanja plakala.

Drugo vjenčanje Severine i Igora Kojića održalo se 22. studenog 2015. godine u Beogradu.

Na dva kata hotela Crown Plaza bilo je šestotinjak uzvanika, a osim Petra Graše, Džeja, Mitra Mirića, Ace Lukasa i Saše Matića i Severina je zapjevala na svom piru. Među uzvanicima bili su i Goran Karan, Maja Šuput, Iva Balent, Lepa Brena, Željko i Jovana Joksimović, Haris Džinović, Šaban Šaulić i brojne druge zvijezde. Treći put par se vjenčao tijekom zajedničkog boravka u Zanzibaru 2016. godine, a Severina je nosila ljubičastu haljinu tradicionalnog afričkog plemena i u pratnji Malajki stigla do Igora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:40