‘PRETUŽNO‘

Konkurencija su si za Zlatni Studio, ali privatno su si Nina i Severina velika podrška: ‘Osjećam bespomoćnost i sram‘

Podršku su joj pružile brojne osobe iz javnog života, a cijela je regija osudila odluku Vrhovnog suda

Severina i Nina Badrić

 Damir Krajac/Cropix

Odluka Vrhovnog suda da ukine presudu Županijskog suda u Splitu i vijest da Milan Popović i Severina više neće imati zajedničko skrbništvo nad sinom obišla je regiju vrtoglavom brzinom, a činjenica da se Aleksandar, koji će uskoro napuniti 12 godina opet vraća ocu razljutila je brojne Severinine kolege s estrade. Posljednja se o ovoj presudi izjasnila pjevačica Nina Badrić, koja je inače, baš kao i Severina, nominirana za Zlatni Studio u kategoriji za najbolju pjevačicu.

image

Nina Badrić

Vedran Peteh/cropix/

- Severina će odlukom Vrhovnog suda sina viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedjelju. Zbog proceduralne pogreške i nekoga tko uopće ne živi i nekoga tko uopće ne živi u gradu u kojem dijete ide u školu. Osjećam bespomoćnost, sram i bijes, ne mogu niti zamisliti kako je njima, a pitam se tko može zaštititi dijete prema kojem se zaista odnose kao prema vreći krumpira. Pretužno i prestrašno - napisala je pjevačica na na svojoj Instagram priči i priložila fotografiju novonastalog murala Severine i njenog sina Aleksandra u Beogradu.

image

Instagram priča Nine Badrić

Instagram/screenshot/

Podršku su joj pružile brojne osobe iz javnog života, kao što su bosanskohercegovački pjevač Maid Hećimović, Iva Radić, Tihana Lazović i Ida Prester.

- Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda. Kažu da su ukinuli presudu zbog proceduralnih razloga. Je*ali vas ‘proceduralni razlozi‘. Je*ala vas i korupcija u ovoj državi. Jednom ste uspjeli, ovaj put nećete! - napisala je Severina u posljednjoj objavi na društvenim mrežama uz koji je također objavila fotografiju murala kojeg je naslikao umjetnik koji djeluje pod pseudonimom "Crna jedra".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:17