SRETNA VIJEST

Korana Gvozdić i Ivan Šarić postali roditelji, ali jedno vrijeme su to čuvali za sebe: Objavili i prvu sliku bebe

‘Kad sam došao na svijet nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen zauvijek‘, napisala je na Instagramu presretna mama
Korana Gvozdić i Ivan Šarić
 Instagram

Naš poznati komičar Ivan Šarić i njegova partnerica, manekenka Korana Gvozdić dočekali su najradosniji trenutak u svojim životima. Naime, postali su roditelji malenog dječaka kojemu su dali ime Oliver.

Sretnu su vijest objavili na društvenim mrežama.

"Oliver. Ja, tata. Nemam puno za reći osim da je moja Korana snažnija od svemira", napisao je Ivan uz fotografiju svojih ruku i malene ručice tek pristiglog mališana.

Korana je u svojoj objavi otkrila da je maleni na svijet stigao 13. travnja, no sretnu je vijest ova malena obitelj neko vrijeme držala za sebe.

"Kad sam došao na svijet nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen zauvijek. Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan maminog truda, vrijedan svake suze i osmijeha - Oliver. 13.04.2021.", napisala je Korana uz fotografiju.

Naravno, uslijedile su čestitke poput 'Dobrodošao mali princ', 'Predivno, čestitke hrabrom Oliju', 'Čestitam, prekrasni ljudi', 'Puno zajedničkih trenutaka ispunjenih srećom' i brojne druge.

Ivan i Korana su u veljači otkrili da će po prvi puta postati roditelji. Zajedno su od 2012. godine, a nakon četiri godine veze zaručili su se u Grčkoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:23