ZVIJEZDE PJEVAJU

Kreće nova sezona pjevačkog showa: Evo što kažu ovogodišnji natjecatelji ususret početku emitiranja

Emitiranje 13. sezone showa ‘Zvijezde pjevaju‘ počinje 30. ožujka na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije

Kandidati nove sezone showa ‘Zvijezde pjevaju‘

 Renato Branđolica/hrt/

"Kao i uvijek u mom životu nakon nekoliko ne uslijedilo je ‘DA‘", kazala je Lejla Filipović na svom Instagramu kada je podijelila da je ona jedno od novih ovosezonskih lica showa "Zvijezde pjevaju". Filipović je objasnila da je to izlazak iz njezine zone komfora te da se uzda u glasnice svog mentora, Bojana Jambrošića, i podršku pratitelja.

Mentorica Ivana Kindl u emisiji "Kod nas doma" pohvalila je svog novog "učenika", Igora Barberića, s kojim će dijeliti pozornicu ove godine. "Vrlo je svjestan i discipliniran, svjestan je svog talenta i dolazi sa znanjem", kazala je. No, Barberić je istaknuo kako bi problema ipak moglo biti kada su u pitanju šansone i etno glazba.

Iako priznaje da televizija ima svoje čari, kazao je da je u kazalištu poetičnije i da ponekad ondje možeš biti slobodniji. U kazalištu, ali i na televiziji, poznata je javnosti i Tara Rosandić koju ćemo vidjeti u nešto drugačijem televizijskom formatu nego do sada. "Priznat ću vam, ja kad god pjevam na karaokama u glavi sam na bar ovakvom stageu, orkestar obavezno - tako da će se to napokon poklopiti sa stvarnošću! Lara će se probati pobrinuti da najmanje patite vi koji ćete to slušati", rekla je glumica na svom Instagramu koju mentorira Lara Antić Prskalo.

A ove će sezone u studiju zapjevati i susjedi - Neda Parmać i Nicolas Quesnoit. "Nicolas i ja smo dugo bili susjedi i bilo je samo pitanje vremena kada će nas sudbina spojiti i evo nas, zajedno, u ovoj novoj avanturi", otkrila je Parmać na svojim društvenim mrežama.

Nova je to avantura i za voditeljicu Jelenu Pajić koju mentorira Vjeko Ključarić. "Sensei, slušam pažljivo", napisala je Pajić na svom Instagramu, a mentor joj je odgovorio: "A ne ne, ja slušam, ti pjevaš". Uz ove parove natjecat će se i Alen Đuras s Ivanom Mišerić, Dino Petrić s Deom Presečki te Goran Bošković s Mihovilom Španjom. Emitiranje 13. sezone showa "Zvijezde pjevaju" počinje 30. ožujka na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 15:25