PRESLATKO

Lana Jurčević pokazala kako je uredila kutak za svoju bebu: ‘Najdraži dio stana!‘

Postavila je nove tapete, dodala ormarić i krevetić za bebu

Lana Jurčević pokazala kako je uredila kutak za bebu

 Instagram/Lana Jurčević

Pjevačica Lana Jurčević uživa u majčinstvu, a sada se na društvenim mrežama pohvalila kako je uredila kutak u stanu za svoju kćerkicu.

"Najdraži dio stana. Kako sam nacrtala sobicu, točno tako je i ispala", napisala je u opisu videa koji je objavila na svom Instagram profilu.

Postavila je nove tapete, dodala ormarić i krevetić za bebu.

"Zapravo, ovo je soba koja je i dalje naša, samo se sastoji od našeg dijela i njenog dijela", objasnila je. Riječ je o sobi koju dijeli sa svojim dečkom Filipom Kratofilom.

Podsjetimo, Lana je obradovala svoje obožavatelje kada je otkrila da je u 39. godini trudna. U studenom prošle godine rodila je kćerkicu čije ime još nije otkrila, ali je dala naslutiti čime je inspirirano.

"Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima… To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…", napisala je na društvenim mrežama uz fotografije lopoča, koji se na engleskom naziva Water Lily ili Lotus.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:15