ISKRENO O SVEMU

Leonarda Lončar otkrila što je presudilo njezinu braku sa Zvonimirom Bobanom nakon 32 godine

Leonarda Lončar progovorila je o životu u Milanu, majčinstvu i odnosu s bivšim suprugom

Leonarda Lončar

 Ivana Nobilo/Cropix

Bivša supruga Zvonimira Bobana, Leonarda Lončar, gostovala je u emisiji Josipe Pavičić, gdje je progovorila o životu u Milanu, majčinstvu i odnosu s bivšim suprugom.

Njih su se dvoje razveli nakon 28 godina braka, odnosno 32 godine veze. Dobili su petero djece - kćeri Ružu, Martu i Mariju, te sinove Rafaela i Gabrijela.

"Marija je dobila ime po Gospi, kojoj sam se zavjetovala, pošto dugo godina nisam mogla zanijeti i obećala sam joj da ako ćemo ikad u životu imati žensko dijete da će se zvati po njoj. Marta je dobila ime po mojoj prabaki Kordunki, Gabrijel i Rafael po arhanđelima i Ruža kao Ruža hrvatska", otkrila je Leonarda za IN Magazin Nove TV.

Otkrila je i da njihova djeca nisu sportski tipovi, više su na nju jer vole plesanje, pjevanje i glumu.

"Stariji sin je pametnjaković. Moja djeca su meni najbitnija", rekla je Leonarda, koja je nedavno prošla kroz dva stresna razdoblja - razvod i selidbu.

"Dobro sam danas. Sad sa Zvonkom imam jedan lijepi odnos, indirektniji. 32 godine smo bili zajedno. Prvo sam ja patila za njim, to jest, ja sam previše od njega tražila u početku, a on je poslije previše tražio od mene. Ne previše ok, uglavnom nije puklo radi treće osobe nego radi treće stvari. Tako da smo se razdvojili. Ne žalim za ničim", rekla je Leonarda Lončar, prenosi IN Magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 18:34