‘LJUBAVI MOJA...‘

Luka Modrić čestitao rođendan supruzi Vanji, objavio i zajedničku fotografiju s odmora

Zgodna Vanja, djevojački Bosnić i šest godina mlađi Luka upoznali su se kada je ona radila u agenciji Zdravka Mamića

Vanja i Luka Modrić

 Instagram Luka Modrić/

Kapetan Vatrenih Luka Modrić na svom je Instagramu na kojem ima 31,7 milijuna pratitelja najnoviju objavu posvetio supruzi Vanji. Objavio je njihovu zajedničku fotografiju iz restorana i napisao: ‘Sretan rođendan ljubavi moja. Volim te‘ .

U komentarima su mnogi poželjeli sve najbolje Modrićevoj supruzi koja danas slavi 41. rođendan, a neki su primijetili i da slavni nogometaš ne objavljuje često fotografije s njom. Iako su na njegovom Instagram profilu češće nogometne objave, nikad ne propusti obilježiti važne trenutke svoje obitelji, pa tako i na taj način čestita rođendane svojoj djeci.

Zgodna Vanja, djevojački Bosnić i tri godine mlađi Luka upoznali su se kada je ona radila u agenciji Zdravka Mamića. Njezina majka Vesna Juraić u Dinamu je bila šefica računovodstva, a Vanja je često navraćala k njoj u Maksimir. Kada su se upoznali, Luka je bio tek na početku karijere, a sve je počelo telefonskim razgovorom.

Samo šest mjeseci nakon prvog susreta počeli su živjeti zajedno. Vjenčali su se nakon četiri godine veze, 2010. kod matičara u Zagrebu. Iste te godine dobili su sina Ivana. Tri godine kasnije rodila se Ema, a najmlađa Sofija 2017.godine. Godinu dana nakon građanskog vjenčanja, vjenčali su se i u crkvi Majke Božje Lurdske. Vanju je do oltara dopratio Zdravko Mamić, a raskošno slavlje bilo je u hotelu Westin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:49