LUDI PROVOD

Luka Modrić uživao na Severininom koncertu u Zagrebu, pao je poljubac i zagrljaj: ‘Najveći!‘

Na Severininom koncertu uživali su Vanja i Luka Modrić, Borna Sosa s djevojkom i Andrej Kramarić

Na koncertu Severine bio je i Luka Modrić

 Matea Smolčić Senčar; Screenshot/instagram/severina/

Prošlotjedna gužva koja je nastala na dan Severininog koncerta ispred zagrebačkog kluba Mint, dala je naslutiti kako će klub biti premalen za sve one koji su željeli prisustvovati najiščekivanijem prednovogodišnjem koncertu ovog popularnog zagrebačkog odredišta. Upravo zato, mnoge je razveselila vijest o drugom, dodatnom datumu Severininog koncerta.

image

Severina u Mintu

Matea Smolčić Senčar/

Sinoć je tako, pred ponovno rasprodanim klubom, uz stihove ‘Ovo će biti dobra noć, predosjećam‘ Severina još jednom izašla pred goste Minta, među kojima je bio i Luka Modrić sa suprugom Vanjom, pa je pjevačicu pozdravio i zagrlio u backstageu.

"Najveći Luka Modrić", napisala je Severina uz video susreta s Lukom koji je podijelila na svojoj Instagram priči.

image

Severina i Luka Modrić se grle

Screenshot/instagram/severina/

Neslužbeno doznajemo kako su u koncertu u društvu Modrića uživali Andrea i Hrvoje Čermak i Borna Sosa s djevojkom. Sa svojim društvom bio je i Andrej Kramarić.

image

Severina u Mintu

Matea Smolčić Senčar/

Osim poznatih na koncertu, mnogi fanovi su došli čak iz Beograda kako bi slušali omiljenu pjevačicu.

Kao i uvijek do sada, Severina je i ovog puta, za oba nastupa u Mintu, pripremila poseban repertoar, koji uključuje pjesme koje ne izvodi često na koncertima. No zbog specifičnog ambijenta kluba, pjesme poput ‘Tridesete‘, ‘Imaš pravo‘, ‘Ostavljena‘, ‘Pogled ispod obrva‘ te ‘Šta me sad pitaš šta mi je‘, savršeno su se uklopile u atmosferu…

image

Severina u Mintu

Matea Smolčić Senčar/

Pred Severinom su i dva novogodišnja nastupa u Crnoj Gori – doček Nove godine na glavnom gradskom trgu u Kotoru te 02. siječnja nastup u hotelu Splendid u Budvi. Nakon toga, slijedi joj nastavak aktualne dvoranske turneje – 10. veljače u Rijeci (Dvorana mladosti) te 13. travnja u Zadru (Športski centar Višnjik).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 02:18