MAJA MOUSE

Maja Šuput kombinirala minicu i perje, no svi su gledali u dvije kugle na njezinoj glavi: Što kažete na outfit?

Maja se pojavila u rozoj minici sa šljokicama, žutim štiklama i perjem na korzetu haljine...

Maja Šuput

 Instagram/Maja Šuput/

U drugoj emisiji ‘Supertalenta‘ pjevačica Maja Šuput privukla je sve poglede zahvaljujući svom modnom izdanju, ali i zanimljivoj frizuri.

Maja se pojavila u rozoj minici sa šljokicama, žutim štiklama i perjem na korzetu haljine, a posebno su se isticale dvije velike kugle od kose na njezinoj glavi. Za ovo izdanje vrckave članice žirija showa opet je zaslužan stilist Marko Grubnić.

"Najcool Mini Maus Maja ikada. Jedan od najdražih stajlinga ikada", komentirala je Šuput u opisu fotografija podijeljenih na njezinom Instagram profilu i pozvala gledatelje da ih prate.

Šuput je pozirala sa svojim prijateljem Grubnićem i šaljivo komentirala u opisu fotografije: "Samo ova glava može smisliti ovakav look."

image

Maja Šuput i Marko Grubnić

Instagram/maja Šuput/

„Red nosivog, red poptuno ne nosivog, red čudnog, red televizijskog, red svega. Svega će biti”, nedavno je otkrio Grubnić gostujući u IN Magazinu Nove TV i tako dao do znanja kako će ova članica žirija izgledati u novoj sezoni popularnog talent showa.

Marko je jako kreativan, a to dokazuje Majin ormar.

„Ja sam rekla danas kad mi je spakirao Marko stvari od ove sezone, ja sam rekla: ‘Pa di ću ja s tim?‘ Ne, ne, to sve spakiraj, trebat će nam to jednog dana. A moj muž će se razvest od mene, ja samo nosim doma gomilu i gomilu stvari. Di da ja to obučem. Možemo se jedino svi doć‘ kod mene igrat Maje Šuput”, našalila se Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 15:08