ROTTERDAM

Marko Livaja više nije reprezentativac, ali pogledajte što je njegova supruga objavila: ‘On je na tribinama!‘

Livaja i njegova supruga zajedno su već osam godina, a svoju sretnu ljubav rado dijele na društvenim mrežama

Iris i Marko Livaja

 /Instagram/ Iris Rajčić

Nogometaš Marko Livaja (29) prije tjedan dana napustio je hrvatsku reprezentaciju čime je rastužio brojne navijače i nije dio trenutnih gorućih nogometnih događanja u Ligi nacija.

Livaji je podršku nakon napuštanja reprezentacije prva pružila njegova supruga Iris Livaja (43) emotivnom porukom na društvenim mrežama.

Iako Livaja sinoć nije zaigrao na terenu, njegov dres bio je u Rotterdamu. Iris je objavila fotografije kako njezini prijatelji navijaju za hrvatsku reprezentaciju u Nizozemskoj, a ponijeli su na tribine sa sobom Livajin dres, što je supruga nogmetaša podijelila na Instagram priči.

image

Dres Marka Livaje

Instagram/screenshot/Iris Livaja

Omiljeni splitski par, kojeg od milja nazivaju „kralj i kraljica Hajduka”, često dijeli na društvenim mrežama sretne trenutke svoje ljubavi i obiteljskog života.

Bivša manekenka u svibnju je proslavila s nogometašem prvu godišnjicu braka i trenutno imaju dvoje djece, sina Lorenza i kćer Elizabet.

Podsjećamo, Iris i Marko upoznali su se 2014. godine kada je Marko igrao za ruski Rubin Kazan, a ljubav je toliko bila jaka da je Iris odlučila odustati od karijere manekenke i posvetiti se poslu fitness trenerice kako bi bila uz svog partnera. Par se vjenčao prošle godine u crkvi sv. Stjepana u Sustipanu, a broje osam godina zajedničke ljubavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:16