'SJAJI JELKA BOŽIĆNA'

Massimo, Nina Badrić, Marko Tolja, Željko Banić Bane te Ivana i Marija Husar pjevaju najljepšu ovogodišnju božićnu čestitku

Velika imena hrvatske glazbene scene Nina Badrić, Massimo, Marko Tolja, Željko Banić Bane te Ivana i Marija Husar otvorili su svoja srca kao poklone te nam zajedničkom pjesmom poželjeli najsretniji Božić.

U novom singlu 'Sjaji jelka božićna' isprepleli su vrhunske vokalne izvedbe i svojim posebnim umjetničkim žarom stvorili onu čarobnu, toplu atmosferu koja nastane kada se u blagdanskom ozračju skupe dragi prijatelji.

Glazba i očaravajući aranžman djelo su provjerenog producenta Predraga Martinjaka Peggya čija je ideja o okupljanju svojih dugogodišnjih suradnika realizirana u ovoj pjesmi.

- Snimanje pjesme pretvorilo se u veselo druženje obzirom da svi izvođači osim glazbenog posjeduju i izniman zabavljački talent. Već dugi niz godina moji su dragi prijatelji i suradnici pa se zamisao o zajedničkom projektu nekako spontano nametnula, a ima li boljeg povoda za glazbeno okupljanje od blagdana? - izjavio je Peggy.

- Bilo je genijalno sresti staru ekipu kod Peggyja u studiju i snimati. Pjesma je prekrasna i zaljubila sam se u nju na prvo slušanje. 'Sjaji jelka božićna' se već vrti u mom domu i svi moji ukućani,i ja, je volimo - izjavila je Nina Badrić , a na to se nadovezao i Massimo izjavivši:

- Kroz godine iskustva čovjek nauči s kojim ljudima mu je ugodno surađivati. To se nekako osjeti na finalnom rezultatu, iako je ta veza nevidljiva, baš kao što je nevidljiva i magija glazbe. Malo je reći da sam uživao snimajući - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 05:41