U ‘TLZP-U‘

Minea nakon emotivnog susreta: ‘Naša ljubav traje već 30 godina‘

Pjevačici se nastup Farisa Pinje jako svidio pa ga je, kako je i obećala, nagradila bodovima

Renata Končić Minea

 Instagram/minea.official/

Faris Pinjo transformirao se u frontmena grupe Gazde i osigurao si pobjedu u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Dok je izvodio pjesmu "Još i danas zamiriše trešnja" na pozornici su mu se pridružili članovi benda, a na kraju i sam frontmen Marko Bujanović.

"Prije svega mi je drago da mogu ovdje Marka pozdraviti pred svima vama i molim vas, dajte mu jedan veliki aplauz", počela je Minea pa otkrila koliko dugo traje ljubav između nje i Marka.

"Naša ljubav traje već skoro 30 godina, je li tako? Što kao prijatelji, što susjedi, što po koncertima što smo se družili... Tako da ja Gazde nosim u srcu od davnih, davnih dana", priznala je pjevačica i članica popularnog showa, a s njom se složio i Marko. "To su bila lijepa vremena, ali i dalje traju", dodao je.

Minei se Farisov nastup jako svidio pa ga je, kako je i obećala, nagradila bodovima. "Farise, ja sam tebe obećala nagraditi bodovima u ovoj emisiji, a dao si mi najbolji mogući materijal da ti dam dobru ocjenu i ovo je bilo fenomenalno. Stojim danas iza svojih riječi", kazala je Minea.

image

Faris Pino i Gazde

Luka Dubroja/Nova TV
image

Marko Bujanović i Faris Pinjo

Luka Dubroja/Nova TV

"Ne zna se tko pije, tko plaća. Ponovno imamo jedan slučaju vremeplova koji, i Mario Roth može posvjedočiti, da kada je u pitanju kosa, vrijeme uopće nije važno. Malo smo imali kosu, malo nemamo, ali ono što imamo je to da si ti po mom mišljenju jako ušao u dušu svim Gazdama", rekao je Goran Navojec.

Mario Roth istaknuo je da je ovo Farisov najbolji nastup, a Enisa Bešlagića je nastup emotivno pogodio pa Farisu na kraju i zahvalio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 23:10