EMOTIVAN DETALJ

Mirna Savić na posljednjem ispraćaju Massima nosila naočale koje je imao na svom zadnjem koncertu u Areni

Veličinu poput Massima došli su ispratiti brojni prijatelji, glazbenici, kolege te obitelj
 Luka Gerlanc/Cropix

U 11 sati na Gradskom groblju Zadar pokopan je Massimo Savić, legenda domaće glazbe koja je prije dva mjeseca održala koncert karijere u Areni Zagreb. Veličinu poput Massima došli su ispratiti brojni prijatelji, glazbenici, kolege te kći Mirna Savić u pratnji svog dečka Igora Pavlovića i svoje majke, Eni Kondić.

image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix

Posebice je zanimljiv detalj da je Mirna na pogrebu svog oca odlučila nositi isti par sunčanih naočala kakve je on nosio na spomenutom posljednjem koncertu u Areni Zagreb početkom studenog.

image
Lucija Ocko/Cropix

Podsjetimo, Massimo je preminuo 23. prosinca, a vijest o njegovom odlasku na društvenim mrežama podijelile su njegova supruga Eni i kći Mirna.

- Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna - napisale su u dirljivoj objavi.

image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix

Inače, Massimova se jedina kći trebala udati 31. prosinca, odnosno, na Staru godinu, za svog Igora, s kojim je više od šest godina u vezi, a njen tata radovao se tom danu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:44