IMA SVOJE GRANICE

Mišo prekinuo intervju ničim izazvan: 'Nemojte me više ništa pitati'

 Marko Todorov / CROPIX

Poslije dugih šest godina Mišo Kovač je u siječnju u Areni održao dugoočekivani koncert. Publika se zaželjela ovog legendarnog glazbenika, a on se sprema podariti im nove pjesme. Mišo je tako za RTL progovorio o svom novom albumu i popularnosti.

- Meni nitko popularnost ne može skinuti. Mišo Kovač je ko ga voli, voli - rekao je glazbenik na početku razgovora. Za novu pjesmu 'Takav sam rođen' kaže da je prava oda njegovoj Dalmaciji.

- Nećemo ići kako idu klape, ni kako drugi idu, nego ćemo napraviti pjesmu onako kako ja hoću - objasnio je Mišo. Kad je njegova publika u pitanju, zna da njegovi obožavatelji nikada neće izumrijeti.

- Mlada generacija dolazi na moje koncerte. Zašto? Do 16. godine slušaju rock and roll, onda se zaljube i onda slušaju mene. Najveći lom naprave upravo ti mladi - zaključio je Mišo koji zadnjih godina baš i ne voli davati intervjue.

Od hrvatskih glazbenika cijeni rad Tonyja Cetinskog za kojeg kaže kako je opstao unatoč svim privatnim problemima, a i za Gibonnija misli da bi mogao napuniti svaki koncertni prostor. Poznato je već da Mišo zadnjih godina ne voli davati intervju, a i na ovih par pitanja je odgovorio iz nekih svojih razloga. No ipak je imao svoju granicu. Intervju je prekinuo sam od sebe i rekao da ga više ništa ne pitaju.

- Ja nikad ne dajem na koncertu bis - samo je kratko zaključio Mišo.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 04:22